İlk Deneyim Ebru1

Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve sonunda ilk hikayemi yazmaya karar verdim…ilk yazım olması sebebiyle önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum…26 yaşımdayım 1.79m boyundayım kumral ve ela gözlüyüm…son derece güzel bir kız olduğumu da tabi ki söylemeden geçemeyeceğim…hatta tescilliyimdir…99 güzellik yarışmasında 4.lüğüm var…siteye seri olarak hikayelerimi göndereceğim…işte ilki…lise 2.sınıftayken harun isimli… Read more“İlk Deneyim Ebru1”

Türbanlı kızı feci bağırttım

Türbanlı kızı feci bağırttım.Merhaba türbanlı seks hikayeleri okurları, ben İstanbulda televizyon tamircisiyim. Sizlere anlatacağım bu hikayemde dikkatli bir şekilde okumanızı ve zevk almanızı istiyorum. Seks hikayesinin konusu gayet basit şunu belirtmek isterim sadece türbanlı bir kadınla ateşli dakikalar içeriyorum. Seks hikayemde bunu açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum herkese iyi sikişler… Read more“Türbanlı kızı feci bağırttım”

Bakireliğimi Eniştemin Tecavüzüyle Kaybettim

Merhaba bakire sex hikayeleri okurları. Ablamın kocası, yani Eniştem Zorla Kızlığımı Bozdu ve sizlere şimdi bunu en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyorum. Eniştem kamyoncu olduğundan bir ay içerisinde anlattığına göre bir yada iki günlüğüne eve uğrayabiliyormuş. Geçtiğimiz hafta bir iki akşam kalmak için bize gelmişti. Annem, babam ve ben kalıyoruz… Read more“Bakireliğimi Eniştemin Tecavüzüyle Kaybettim”

Futbolcumun Annesi

Ben futbol antrenörüyüm.genelde altyapı calıştırdığımızdanailelerde idmana ve maca gelirler.cok yetenekli olan ahmet isimli bir sporcumun annesi ne antreman nede mac kacırısı ve sürekli gözleriyle beni yerdi.bende ewli olmam ve hoça olmam yüzünden gerekn alakayı ona veremez cocuklara ve ailelre karşı dikkatli olmak zorundaydım.birgün antrenman bitti duşumu alırken kapı sakarya escort… Read more“Futbolcumun Annesi”