dit is kontje bewerken

dit is kontje bewerken

Ik ben een meisje met slank postuur blonde haren en 18 jaar.

Aangezien ik nogal preuts ben aangelegd heb ik pas 1 keer sex gehad met mijn toenmalige vriend.

Onze relatie is stuk gelopen omdat ik verliefd was op zijn beste vriend een jongen mooi gespierd. nadat ik een aantal keren stiekem met hem had afgesproken heb ik de relatie met mijn vriend beeindigd, wat ik beter niet had kunnen doen.

Nadat ik de relatie had beeindigd heb ik nog een paar keer met mijn lover afgesproken en omdat ik zelf dacht dat ik eraan toe was om met hem sex te hebben had ik besloten om dit in het weekend te doen.

Ik had al een paar hints gegeven die mijn lover natuurlijk dan ook had opgevat, alleen wat ik niet wist was dat hij een heel ander plan had.

Want die jongen die mij liet denken dat hij verliefd op mij was had hele andere gedachten die mijn leven veranderde.

Op zaterdag avond zoals afgesproken ging ik naar lover toe. Hij deed mij de deur netjes open en nadat ik binnen was gaf hij mij iets te drinken. Normaal ben ik niet zo van de alcohol maar ik wilde de sfeer niet verpeste en naam zijn glas aan. Nadat hij een slok van zijn glas had genomen en ik ook al een paar slokken achter de kiezen had, zette hij zijn glas neem en streelde met zijn linkerhand door mijn haar en met zijn rechterhand betaste hij mijn borst waarna hij mij gepassioneerd op de mond zoende. ik was meteen verkocht zette mijn glas ook snel neer en streelde met mijn handen door zijn haar en zoende hem terug.

Daarna liet hij me los en pakte zijn glas met wijn weer. Ik wist even niet wat ik moest doen omdat hij meteen een terughoudende reactie had, dus ik pakte mijn glas en dronk het in 1 x leeg.

Toen hij zag dat ik mijn glas leeg had en het terug op tafel zetten pakte hij weer met zijn linkerhand mijn haar vast maar hield dit nu meer in een houdgreep. hij zoende mij op de mond wat bij mij nogal een beetje trillerig aan voelde. ik wist niet helemaal wat er gebeurde. Ik begon me een beetje duizelig te voelen en met dat mijn ogen dicht begonnen te vallen trok hij aan mijn haar en fluisterde in mijn linkeroor: ga maar slapen slet want als je wakker wordt staat je nogal wat te wachten.

Nadat ik versuft wakker werd lag ik in een donkere koude ruimte. Ik lag in een bevallingstoel met beugels waar mijn voeten in stonden en een bal in mijn mond. Mijn benen waren aan mijn enkels onder mijn knie en bovenbeen vastgebonden. Mijn bovenlichaam was ook aan de stoel vastgemaakt en mijn handen waren achter de stoel vastgebonden. ik kon dus echt geen kant meer op en schreeuwen kon ik ook niet.

Na een tijdje ging er een fel licht aan en mijn lover kwam aangelopen. Ik keek vluchtig om mij heen en zag naast mij een tafel staal met riemen en een operatietafel met overal dildo’s erop: groot, klein, dik, duk, kort en lang. allemaal van glas. er stonden ook butpluggen zoals ik ze van een plaatje kende. grote ronde en met een punt die breder uitlopen. Naast mijn staat een tafel met een emmer water en 6 spuiten van halve liters. Deze waren gevuld met water. Ik begon nu nog erger in paniek te raken en de tranen stonden in mijn ogen

Mijn lover kwam naast mijn staan trok mij weer aan mijn haar en fluisterde in mijn oren: al deze speeltje gaan jou kleine krappe kontje bezoeken. ik heb van je exvriend gehoord dat je nogal krab bent in je kutje en dat je preuts bent aangelegd dus je gaatje is nog als nieuw.

Ik begon nu te spartelen en de tranen rolde over mijn wangen. Hii liet mijn haren los en begon te lachen. Hij zei: maar je geen zorgen schatje voordat ik deze speeltjes bij jou ga gebruiken wil ik eerste zeker weten dat je darmen schoon zijn. Zoals je kan zien heb ik al een emmer met water hier staan en met deze spuit (een grote spuit gevuld met water die hij mij liet zien) ga ik jou darmen schoon spoelen.

Hij pakte een stoel en ging voor mijn kontje zitten. ik voelde iets kouds tegen mijn sterretje wat daarna werd uitgesmeerd. hij verteld: ik wil niet hebben dat je nu al beschadigingen oploopt dus ik smeer je sterretje alvast met een beetje glijmiddel in zodat de punt van de spuit makkelijker naar binnen kan. probeer wel te ontspannen dan is de pijn minder waarna hij gemeen lachte.

Ik voelde hoe hij de natte punt van de spuit tegen mijn gaatje aan zetten en voorzichtig naar binnen probeerde te duwen. Ik begon te kronkelen en waarna hij de van 3 a 4 cm naar binnen duwde. Ik voelde hij mijn sterretje zich strak om de punt heen spande en moest er niet aan denken dat er een speeltje dat groter is naar binnen zou worden geduwd. Mijn lover zei: je gaat nu het koude water in je voelen en waag het je niet om het eruit te persen want dan krijg je een pak slaag. Ik voelde de koude vloeistof langzaam in mijn darmen stromen waarna ik van de reactie probeerde omhoog te springen in de stoel. Mijn lover begon te lachen en leegde de spuit helemaal in mijn darmen. Nu had ik een halve liter water in mijn darmen zitten. Hij keek naar mij op en zei en nu binnen houden. Hij stak de spuit in de emmer en vulde deze opnieuw met water. En zette hem weer voorzichtig tegen mijn sterretje aan. Hij duwde de punt van de spuit weer voorzichtig naar binnen en spoot het water in mijn darmen. Ik wilde wel schreeuwen, het gevoel dat je darmen gevuld worden. Ik kon het niet houden en perste dan ook het water uit mijn darmen. Mijn lover werd woest, hij stond op en sloeg mij in mijn gezicht en schreeuwde, waag het je niet om dat nog eens te doen want ik pak je harder aan dan dat pak slaag dat je nu hebt gehad. Mijn zijkant van mijn gezicht branden en ik moest er niet aan denken dat hij mij nog eens zou slaan.

Opnieuw nam hij plaats op de stoel en vulde de spuit met water. Hij plaatste de punt tegen mijn gaatje en duwde hem naar binnen en spoot het koude water in mijn darmen. Weer was mijn reactie dat ik omhoog wilde springen. Hij vulde de spuit opnieuw en duwde de punt weer naar binnen. Hij leegde de spuit en zei: en waag het je niet om het water uit te persen. Hij vulde de spuit en plaatste de punt weer tegen mijn gaatje en duwde hem weer naar binnen de derde lading water werd in mijn darmen geloofd. Nu plaatste hij zijn vingen voor mijn gaatje zodat er geen water uit kon komen en pakte een nieuwe spuit. Ook deze werd geleegd in mijn darmen waarna er een grote druk ontstond.

Opnieuw pakte hij een nieuwe spuit en plaatste de punt in mijn gaat ik wilde bewegen omdat ik een 4e lading water in mijn darmen niet kon houden. Hij haalde de punt weg, plaatste zijn vinger voor mijn gaatje en sloeg tegen mijn dijbenen redelijk hard en zei: moet ik je herinneren wat er gebeurd als je niet luistert. Hij plaatste opnieuw de punt voor mijn sterretje en drukte hem nar binnen. Met dat hij de spuit wilde legen liep er een beetje water weg. Nadat de spuit weer leeg was zette hij zijn vinger voor mijn gaatje en pakte een nieuwe spuit. Hij zei tegen mij dat het de laatste zou zijn en dat ik dan mijn darmen mocht legen als hij dat zou zeggen. Hij drukte de punt naar binnen en leegde de spuit. Mijn darmen warmen enorm gevuld met 2,5 liter en de druk was niet te houden.

Hij haalde de spuit weg stond op en zei: nu mag je je darmen legen. Met een enorme druk poot het water uit mijn darmen, wat een opluchting. Mijn lover vulde ondertussen de spuiten die leeg waren opnieuw.

nadat mijn darmen leeg waren zei hij: om er zeker van te zijn dat je Damen echt schoon zijn vul ik ze nog 1 x. en deze keer worden alle 6 de spuiten in de darmen gespoten, en ik wil geen water verspillen.

hij pakte de eerste spuit en leegde deze weer in mijn darmen. Aan het koude water moesten mijn darmen dan ook weer wennen. De 2e en 3e spuit worden ook geleegd en nu plaatste hij dan ook weer zijn vinger voor mijn gaatje. Hij pakte de 4e spuit stak de punt in mijn gaatje en spoot hem langzaam leeg. Deze keer liep er geen water weg waarop hij zei; goedzo je leert snel.

de 5e spuit werd gepakt en in mijn kontje gedrukt en leeggespoten de druk werd zo hoog dat deze keer wel weer wat water wegliep. Hij plaatste zijn vinger weer voor mijn gaatje en zei nog 1 puit en geen water verspillen. Hij pakte de spuit plaatste de punt in mijn sterretje en leegde hem langzaam. Er liep geen water weg, maar ik had het idee dat mijn darmen op springen stonden. Hij zei: en nu ophouden. Hij legde de spuit weg en stak zijn duim in mijn gaatje waarom ik een persreactie kreeg. Hij begon te schelden en meteen probeerde ik het water weer binnen te houden.

Daarna stond hij op en zei: nu mag je je darmen legen slet, wat voor mij verlossende worden waren.

Nadat mijn darmen waren geleegd maakte hij mijn benen en bovenlichaam los. Hij trok mij overeind en zei: zo nu jou darmen mooi schoon zijn mag je naar de volgende tafel.

Mijn lover hielp mij uit de stoel en sleurde mij mee naar de tafel. Deze was aan een kant iets hoger dan aan de andere kant. Ik probeerde zo goed mogelijk tegen te stribbelen maar aangezien hij veel sterker was dan mij had dit geen zin.

Hij duwde mij over het hogere gedeelte heel zodat ik met mijn buik op de tafel lag en mijn kontje iets omhoog stak. Hij tikte teken mijn benen zodat ik deze uit elkaar moest zetten. Dit deed ik ook en hij zette ze aan de tafelpoten vast. Mijn bovenlichaam werd samen met mijn handen (die nog op mijn rug zijn vastgebonden) ook weer aan de tafel bevestigd zodat ik maar minimum bewegingsruimte heb.

Mijn lover begon te gemeen te lachen en zei: zo eens kijken hij elastisch wij jou gaatje kunnen maken.

Hij droogde eerst nog mijn kontje en benen af met een handdoek zodat deze droog zijn.

Dan voelde ik weer die koude tube tegen mijn sterretje waarvoor ik schrok. Hij zei: rustig maar zonder glijmiddel gaat het een stuk lastiger en pijnlijker, tenzij je dat natuurlijk wilt. Ik schudde snel mijn hoofd van nee en zei: goedzo, nu moet je goed luisteren ik zal van smal naar breed gaan zodat je gaatje aan de breedte kan wennen. Je moet nu niet je spieren aanspannen dat maakt het voor jezelf alleen maar lastiger.

Hij pakte de kralen als eerste en plaatste de smalte kralen tegen mijn sterretje. Hij lachte gemeen en zei: ben je er klaar voor. En drukte de eerste kraal naar binnen. Hij zei weer: deze gaan makkelijk. En drukte de 2e en derde kraal ook naar binnen. Ik voelde hoe mijn kontje weer werd gevulde en nu drukte hij dan ook de 4e en 5e kraal naar binnen. We zijn nu op de helft zei hij en trok 2 kralen er weer uit. Ik kreeg een pijnscheut bij mijn sterretje maar voordat ik ook maar bewoog. Drukte hij ze er opnieuw in. Nu komt de 6e zei hij. Hij drukte de iets dikkere kraal naar binnen. Ik voelde hoe mijn darmen zich voelde met de 18 cm kralen in me. Hij trok de laatste kraal er weer uit en drukte hem meteen weer naar binnen. En begin je het al lekker te vinden lachte hij gemeen. Weer trok hij 3 kralen eruit en duwde ze er weer in. Lichtje trok hij een beetje aan de kralen maar net niet hard genoeg dat hij ze eruit trok. Toen in 1 keer trok hij ze er alle 6 uit. Dit was absoluut geen fijn gevoel. Ik draai de staal kralen nu om en nu krijg je de dikste van 2,5 cm als eerste hij zette de kraal tegen mijn sterretje en drukte hem langzaam naar binnen. Ik was blij toen het balletje door mijn spieren was. Opnieuw drukte hij de 2e kraal naar binnen en heel even bleef hij er weer lichtjes aan trekken. Daarna drukte hij de 3e, 4e en 5e kral naar binnen. We zijn weer op de helft vertelde hij waarna hij er vlug weer 2 uittrok. Een pijnscheut ging door mijn kontje en snel drukte hij ze ook weer naar binnen. Nu volgt de rest zei hij en drukte de volgende 4 kralen naar binnen de laatste kraal liet hij uitsteken. Mijn darmen voelde gevuld met 27 cm kralen. Zachtjes trok hij weer 2 kralen eruit en stopte ze er weer in. Daarna trok hij lichtjes aan de laatste kraal, maar zo hard dat ze wel blijven zitten en dat er alleen een beetje druk op mijn kringspieren kwam te staan. Daarna trok hij de een voor een langzaam uit mijn kontje en zei: zo nu gaan we iets breders proberen.

hij pakte een plug deze had 3 laagjes, leek een beetje op de kralen maar loopt niet na een bolling weer naar smal maar blijft op dezelfde breedte zitten. Deze plug is 12 cm lang en de smalste kop is 2 cm breed en de derde 3.8 cm. Ik begin nu te spartelen waarop hij reageerde: je hebt gelijk ik zal nog een beetje glijmiddel op je sterretje smeren en pakte de tube. Het koude glijmiddel werd weer op mijn sterretje gesmeerd en de kop van 2 cm werd voor mijn sterretje geplaatst. Zachtjes drukte hij de kop in mijn kontje en draaide hem rond. Zie je nu wel stelt niets voor zei mijn lover. Waarna hij de kop van bijna 3 cm ook naar binnen begon de duwen. Hij begint nu de plug een beetje op en neer te bewegen eerst terug naar de 1e kop en daarna drukte hij hem weer verder tot de 2e kop. Dit deed hij 3 x en toen zei hij: ik steek nu 3e kop van 3.8 cm in je kontje. Hij begon nu een beetje druk te zetten wat bij mij pijnlijk was. Ik begon nu dus ook te spartelen en in mijn beweging glijd de 3e kop naar binnen. Mijn lover begon eraan de draaien en trok hem toen weer terug en drukte hem weer naar binnen. Dit deed hij weer 3 x en toen trok hij de plug er helemaal uit en duwde hem weer naar binnen. Zo bleef hij denk ik 5 minuten doorgaan zodat mijn gaatje aan de breedte was gewend.

Daarna zei hij zo het is weer tijd voor een maatje groter en trok de plug uit mijn kontje.

Hij pakte nu een beetje eivormige plug en zei: zo deze is 4 cm breedt en deze gaat in 1 x in je kontje. En met drukte hij hem tegen mijn sterretje aan en naar binnen. Gelukkig door het glijmiddel ging dit gemakkelijk. Na de bolling kwam een stukje staaf van 5 cm lang en 3 cm breedt. Hij begon nu iets ruwer aan de bolling te trekken waarna ik eerlijk moeet zeggen ik toch steeds geiler begon te worden. het gevoel van de pijn trok weg en genot kwam ervoor in de plaats. Dit hield hij een tijdje vol tot hij het weer beu was en tijd vond voor een bredere plug.

opnieuw werd er een plug gepakt met 3 bollingen die uitliep op een punt.het smaalte bolletje was 2 cm en daarna 4 en de braadje was 6. Hij drukte de 2 cm zo naar binnen gevolgd door de 4 cm wat kwa breedte nogal een verandering was. Hij trok hem er nog 1 x uit en drukte de 2 bollingen er opnieuw in en drukte de 6 cm in 1 x door. Ik begon te spartelen van de pijn maar omdat ik goed vast zat gebonden bewoog mijn kontje nauwelijks. Na de 6 cm liep het weer iets smaller terug naar 5 cm en hij trok de plug eruit en duwde hem er weer 1 de 2 x was de pijn iets minder maar nog niet weg. De bewegingen die hij daarna maakte werden steeds minder pijnlijk en ook hier kwam genot voor in de plaats.

Steeds snelle haalde hij de plug op en neer en ik voelde dat er een orgasme aan zat te komen. Mijn lover zag aan mijn kronkelende bewegingen dat ik het lekker begon te vinden. En trok de plug en steeds sneller uit en duwde hem er steeds herder weer in terug. Ik kon mijn orgasme niet meer tegen houden. Mijn lover begon te lachen en zei je vieze slet je vind dit ook nog lekker ook dat je kontje wordt uitgewoond. Maar eens kijken of jou kontje de dikste plug ook kan verdragen. Hij trok de 6 cm dikke plug uit mijn gaatje en zette deze aan de kant.

Het glijmiddel werd weer gepakt mijn kontje werd nog 1 x licht ingesmeerd en daarna werd er ook weer een eivormige plug tevoorschijn gehaald met de mededeling: deze plug is op zijn smalst 4 cm maar loopt gelijk door naar 10 cm. Deze plug gaat in 1x je hol ingeduwd worden. De plug werd ook ingesmeerd met glijmiddel en tegen mijn kontje aangezet. Hij zei ik tel af vanaf 3. Met het begin vanaf 3 zetten hij een beetje druk tegen mijn anus en bij 2 drukte hij hem naar binnen. Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad in mijn kontje en ik had dan ook het gevoel dat ik aan het inscheuren was. Mijn lover begon te lachen en zei past precies, zo nu gaan we jou gaatje eens goed uittrekken. Hij trek de plug uit mijn kont en drukte hem er weer in. Waarna hij er even lichtje aan trok zodat er spanning kwam te staan op mijn kringspieren en daarna trok hij hem er weer uit. Opnieuw perste hij de plug weer naar binnen en herhaalde dit een tijdje. De pijn nam af en ook hiervoor begon genot te ontstaan. Hij begon de plug sneller en sneller in en uit mijn kontje te halen waarna ik mijn 2e orgasme voelde opkomen, en wat ik dan ook niet kon onderdrukken. Mijn lover haalde de 10 cm plug uit mijn kont zette deze op de tafel en stond op. Hij bukte zich voor mijn gezicht en zoende me op mijn mond. Grote meid ben je zei hij en hij stond weer op.

Mijn lover hielp mij uit de stoel en sleurde mij mee naar de tafel. Deze was aan een kant iets hoger dan aan de andere kant. Ik probeerde zo goed mogelijk tegen te stribbelen maar aangezien hij veel sterker was dan mij had dit geen zin.

Hij duwde mij over het hogere gedeelte heel zodat ik met mijn buik op de tafel lag en mijn kontje iets omhoog stak. Hij tikte teken mijn benen zodat ik deze uit elkaar moest zetten. Dit deed ik ook en hij zette ze aan de tafelpoten vast. Mijn bovenlichaam werd samen met mijn handen (die nog op mijn rug zijn vastgebonden) ook weer aan de tafel bevestigd zodat ik maar minimum bewegingsruimte heb.

Mijn lover begon te gemeen te lachen en zei: zo eens kijken hij elastisch wij jou gaatje kunnen maken.

Hij droogde eerst nog mijn kontje en benen af met een handdoek zodat deze droog zijn.

Dan voelde ik weer die koude tube tegen mijn sterretje waarvoor ik schrok. Hij zei: rustig maar zonder glijmiddel gaat het een stuk lastiger en pijnlijker, tenzij je dat natuurlijk wilt. Ik schudde snel mijn hoofd van nee en zei: goedzo, nu moet je goed luisteren ik zal van smal naar breed gaan zodat je gaatje aan de breedte kan wennen. Je moet nu niet je spieren aanspannen dat maakt het voor jezelf alleen maar lastiger.

Hij pakte de kralen als eerste en plaatste de smalte kralen tegen mijn sterretje. Hij lachte gemeen en zei: ben je er klaar voor. En drukte de eerste kraal naar binnen. Hij zei weer: deze gaan makkelijk. En drukte de 2e en derde kraal ook naar binnen. Ik voelde hoe mijn kontje weer werd gevulde en nu drukte hij dan ook de 4e en 5e kraal naar binnen. We zijn nu op de helft zei hij en trok 2 kralen er weer uit. Ik kreeg een pijnscheut bij mijn sterretje maar voordat ik ook maar bewoog. Drukte hij ze er opnieuw in. Nu komt de 6e zei hij. Hij drukte de iets dikkere kraal naar binnen. Ik voelde hoe mijn darmen zich voelde met de 18 cm kralen in me. Hij trok de laatste kraal er weer uit en drukte hem meteen weer naar binnen. En begin je het al lekker te vinden lachte hij gemeen. Weer trok hij 3 kralen eruit en duwde ze er weer in. Lichtje trok hij een beetje aan de kralen maar net niet hard genoeg dat hij ze eruit trok. Toen in 1 keer trok hij ze er alle 6 uit. Dit was absoluut geen fijn gevoel. Ik draai de staal kralen nu om en nu krijg je de dikste van 2,5 cm als eerste hij zette de kraal tegen mijn sterretje en drukte hem langzaam naar binnen. Ik was blij toen het balletje door mijn spieren was. Opnieuw drukte hij de 2e kraal naar binnen en heel even bleef hij er weer lichtjes aan trekken. Daarna drukte hij de 3e, 4e en 5e kral naar binnen. We zijn weer op de helft vertelde hij waarna hij er vlug weer 2 uittrok. Een pijnscheut ging door mijn kontje en snel drukte hij ze ook weer naar binnen. Nu volgt de rest zei hij en drukte de volgende 4 kralen naar binnen de laatste kraal liet hij uitsteken. Mijn darmen voelde gevuld met 27 cm kralen. Zachtjes trok hij weer 2 kralen eruit en stopte ze er weer in. Daarna trok hij lichtjes aan de laatste kraal, maar zo hard dat ze wel blijven zitten en dat er alleen een beetje druk op mijn kringspieren kwam te staan. Daarna trok hij de een voor een langzaam uit mijn kontje en zei: zo nu gaan we iets breders proberen.

hij pakte een plug deze had 3 laagjes, leek een beetje op de kralen maar loopt niet na een bolling weer naar smal maar blijft op dezelfde breedte zitten. Deze plug is 12 cm lang en de smalste kop is 2 cm breed en de derde 3.8 cm. Ik begin nu te spartelen waarop hij reageerde: je hebt gelijk ik zal nog een beetje glijmiddel op je sterretje smeren en pakte de tube. Het koude glijmiddel werd weer op mijn sterretje gesmeerd en de kop van 2 cm werd voor mijn sterretje geplaatst. Zachtjes drukte hij de kop in mijn kontje en draaide hem rond. Zie je nu wel stelt niets voor zei mijn lover. Waarna hij de kop van bijna 3 cm ook naar binnen begon de duwen. Hij begint nu de plug een beetje op en neer te bewegen eerst terug naar de 1e kop en daarna drukte hij hem weer verder tot de 2e kop. Dit deed hij 3 x en toen zei hij: ik steek nu 3e kop van 3.8 cm in je kontje. Hij begon nu een beetje druk te zetten wat bij mij pijnlijk was. Ik begon nu dus ook te spartelen en in mijn beweging glijd de 3e kop naar binnen. Mijn lover begon eraan de draaien en trok hem toen weer terug en drukte hem weer naar binnen. Dit deed hij weer 3 x en toen trok hij de plug er helemaal uit en duwde hem weer naar binnen. Zo bleef hij denk ik 5 minuten doorgaan zodat mijn gaatje aan de breedte was gewend.

Daarna zei hij zo het is weer tijd voor een maatje groter en trok de plug uit mijn kontje.

Hij pakte nu een beetje eivormige plug en zei: zo deze is 4 cm breedt en deze gaat in 1 x in je kontje. En met drukte hij hem tegen mijn sterretje aan en naar binnen. Gelukkig door het glijmiddel ging dit gemakkelijk. Na de bolling kwam een stukje staaf van 5 cm lang en 3 cm breedt. Hij begon nu iets ruwer aan de bolling te trekken waarna ik eerlijk moeet zeggen ik toch steeds geiler begon te worden. het gevoel van de pijn trok weg en genot kwam ervoor in de plaats. Dit hield hij een tijdje vol tot hij het weer beu was en tijd vond voor een bredere plug.

opnieuw werd er een plug gepakt met 3 bollingen die uitliep op een punt.het smaalte bolletje was 2 cm en daarna 4 en de braadje was 6. Hij drukte de 2 cm zo naar binnen gevolgd door de 4 cm wat kwa breedte nogal een verandering was. Hij trok hem er nog 1 x uit en drukte de 2 bollingen er opnieuw in en drukte de 6 cm in 1 x door. Ik begon te spartelen van de pijn maar omdat ik goed vast zat gebonden bewoog mijn kontje nauwelijks. Na de 6 cm liep het weer iets smaller terug naar 5 cm en hij trok de plug eruit en duwde hem er weer 1 de 2 x was de pijn iets minder maar nog niet weg. De bewegingen die hij daarna maakte werden steeds minder pijnlijk en ook hier kwam genot voor in de plaats.

Steeds snelle haalde hij de plug op en neer en ik voelde dat er een orgasme aan zat te komen. Mijn lover zag aan mijn kronkelende bewegingen dat ik het lekker begon te vinden. En trok de plug en steeds sneller uit en duwde hem er steeds herder weer in terug. Ik kon mijn orgasme niet meer tegen houden. Mijn lover begon te lachen en zei je vieze slet je vind dit ook nog lekker ook dat je kontje wordt uitgewoond. Maar eens kijken of jou kontje de dikste plug ook kan verdragen. Hij trok de 6 cm dikke plug uit mijn gaatje en zette deze aan de kant.

Het glijmiddel werd weer gepakt mijn kontje werd nog 1 x licht ingesmeerd en daarna werd er ook weer een eivormige plug tevoorschijn gehaald met de mededeling: deze plug is op zijn smalst 4 cm maar loopt gelijk door naar 10 cm. Deze plug gaat in 1x je hol ingeduwd worden. De plug werd ook ingesmeerd met glijmiddel en tegen mijn kontje aangezet. Hij zei ik tel af vanaf 3. Met het begin vanaf 3 zetten hij een beetje druk tegen mijn anus en bij 2 drukte hij hem naar binnen. Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad in mijn kontje en ik had dan ook het gevoel dat ik aan het inscheuren was. Mijn lover begon te lachen en zei past precies, zo nu gaan we jou gaatje eens goed uittrekken. Hij trek de plug uit mijn kont en drukte hem er weer in. Waarna hij er even lichtje aan trok zodat er spanning kwam te staan op mijn kringspieren en daarna trok hij hem er weer uit. Opnieuw perste hij de plug weer naar binnen en herhaalde dit een tijdje. De pijn nam af en ook hiervoor begon genot te ontstaan. Hij begon de plug sneller en sneller in en uit mijn kontje te halen waarna ik mijn 2e orgasme voelde opkomen, en wat ik dan ook niet kon onderdrukken. Mijn lover haalde de 10 cm plug uit mijn kont zette deze op de tafel en stond op. Hij bukte zich voor mijn gezicht en zoende me op mijn mond. Grote meid ben je zei hij en hij stond weer op.

Hij liep terug naar zijn stoel en zei tegen mij: zo sletje de eerste dildo zijn van glas dus deze buigen niet mee in jou darmen, ik zal de smalste pakken en dan steeds langer en als jou holletje aan de breedte en lengte is gewend zal ik een dikkere en langere dildo pakken. een kijken hoe diep we jou kunnen uitwonen.

Hij pakte dan ook als eerste een smalle staaf van 2,5 cm en 20 cm lang. Aangzien er nog genoeg glijmiddel op mijn kontje zat was dit niet meer nodig. Hij plaatste de staaf tegen mijn al breed uitgewoonde gaatje welke nu alweer strak ducht was. Langzaam begon hij de staaf naar binnen te drukken en toen hij op de helft was haalde hij hem er weer langzaam uit. Opnieuw drukte hij hem weer langzaam naar binnen en ik moet zeggen als hij de staaf langzaam mijn darmen in drukte hoe geiler dat ik werd. Deze keer drukte hij de staaf tot 17 cm naar binnen en ik begon mijn darmen al aardig gevuld te krijgen. Toen hij de staaf verder wilde drukken ging er een pijnscheut door mijn lichaam waarna mijn lover de staaf weer uit naar buiten trok. Hij zei: als je dit al diep genoeg vind dan ga je schreeuwen hoe diep ik je die opvolgende speeltjes in jou ge persen. Opnieuw schoof hij de staaf naar binnen en langzaam steeds iets verder. De tranen sprongen in mijn ogen van de druk in mijn darmen. Hij trok de staaf weer naar buiten en drukte hem nu iets sneller weer naar binnen tot bijna aan het einde. Hij hield de staaf in mijn kontje gedrukt welke nog net 1 cm uitstak. Toen zei hij nu mag je langzaam de staaf uit je kontje persen en dit deed ik. Ik voelde hij licht mijn darmen werden toen de staaf van 19 cm langzaam mijn darmen verlliet. Zo zei hij nu krijg je een iets langere staaf naar binnen van 25 cm en dezelfde breedte van 2,5 cm.

Hij wisselde de staf e perste deze langzaam weer bij mij naar binnen. Bij de 15 cm trok hij hem er weer iets sneller uit en bewoog hem een paar keer op en naar zodat ik dit lekker begon te vinden. Daarna drukte hij hem weer langzaam iets dieper. Mijn darmen werden meer en meer gevuld tot 20 cm. Wat een druk wat je dan in je darmen hebt een met glzen staaf. Hij hield de staaf tegen zodat deze niet verder eruit kun 2 cm bewoog hij hem snel in en uit mijn holletje wat ik best weer lekker begon te vinden. Daarna drukte hij de staaf weer verder. Ik voelde hoe mijn darmen zich verzetten tegen de staaf die steeds dieper naar binnen werd geduwd. De druk was bijna niet te houden. Steeds sneller trok hij de staaf met lange halen uit mijn kontje en drukte hem er langzaam weer in 1x naar binnen zonder te stoppen. De druk naam niet af maar ik begon er wel aan te wennen dit hield hij een tijdje vol en begon dan ook steeds sneller te bewegen. Toen hij zag dat mijn lichaam begon te kronkelen porde hij een paar diepe harde stoten achter elkaar en trok hem na dit 3 x te hebben gedaan er helemaal uit. Hij zei: nee jij vieze slet je mag nog niet klaarkomen dat betekend dat je het lekker gaat vinden. We gaan nu dikker proberen.

Hij pakte nu een bobbelige staaf van 3,5 cm dik en ook 25 cm lang en drukte deze tot 15 cm in 1 x naar binnen. De breedte was weer wennen en hij haalde hem er 3 x uit en drukte hem 2 x tot 15 cm naar binnen en de derder keer drukte hij hem verder tot 22 cm. De druk in mijn darmen nam meteen weer toe nadat hij opnieuw gevuld werd.

Hij trok hem er iets sneller weer voor de helft uit en drukte hem weer naar binnen tot 24 cm. De tranen sprongen in mijn ogen toen de druk niet te houden was in mijn darmen. Mijn lover begon weer een beetje gemeen te lachen en trok de staaf voor 3 cm langzaam eruit en net toen ik dacht dat hij hem er helemaal uit wilde trekken drukte hij de staaf met een flinke druk terug mijn kontje in. Het voelde alsof ik ontplofte dit deed hij 5 x en toen trok hij hem er helemaal en zette de bobbelige staaf opnieu voor mijn kontje en drukte hem iets sneller helemaal naar binnen. Dit deed hij een hele tijd en ik begon het heerlijk te vinden. Mijn kontje werd gevuld waar ik aan begon te wennen en de bolligen van 3,5 cm over mijn kringspieren voelde heerlijk aan. Het duurde dan ook niet lang voor ik weer een orgasme kreeg.

Ik voelde mijn hele lichaam tintelen en had het idee dat ik mijn benen niet meer voelde.

Ik was nog nooit ze heerlijk klaargekomen.

Mijn lover sloeg mij hard op mijn kont om mij even terug eraan te herinnenren dat we nog niet klaar waren.

Hij pakte nu een rubberen dubbele dildo van 30 cm lang en 3,5 cm breed. Hij zei deze ga je minder leuk vinden en hierna komt nog een maatje dikker en langer. Hij pakte het glijmiddel en smeerder er de dildo lichtjes mee in. Zo zei hij deze 35 cm ga jij lekker diep in je holletje voelen en dit ga je niet leuk vinden.

Hij plaatste de dildo tegen mijn uitgewoonde gaatje en perste hem in 1 duw langzaam naar binnen tot 25 cm. Wat voelde ik gevuld. Alleen deze dildo beweeg iets meer met mij mee wat wel veel fijner was. Hij trok de dildo weer een stukje uit mijn kontje en drukte hem erna weer naar binnen en nu iets verder. Mijn darmen begonnen zich te verzetten en nu moest mijn lover dan ook veel meer druk zetten dan voorheen. Ik kon de druk niet meer houden en begon tegen te stribbelen en te huilen maar dit deerde mijn lover niet. Hij drukte de dildo door en door tot de kop van de nagemaakte penis uit mijn holletje stak. Ik hielt met zijn hand de dildo tegen zodat ik deze er niet ut kon persen en sloeg mij met zijn andere hand op mijn kont. Zo sletje deze kunnen jou darmen best goed hebben. Hij zei nu pers de dildo maar eens langzaam uit je kontje. Met een paar keer persen kwam de dildo langzaam uit mijn holletje. De druk nam af en net toen ik nog maar 10 cm dildo in mijn voelde pakte hij het speeltje opnieuw vast en zei: stop met persen, nu gaat hij er voor de volle 30 cm in. Hij begon de dildo naar binnen de drukken en bij 25 cm moest hij alweer opnieuw druk zetten. Ik voelde hoe hij de dildo in mijn darmen drukte die echt letterlijk op springen stonden. Hij drukte de dildo helemaal in mijn kontje to drukte met zijn duim nog even aan de kop. Ooh wat ben jij een lekker geil sletje met een dildo van 30 cm in je kont. Na een minuut zei hij zo nu pers hem er maar weer uit, wat voor mij weer verlossende woorden waren. K begon de drukken en mijn darmen gaven mijn opluchting weer. Mijn tranen van de druk en pijn rolde over mijn wangen en mijn benen kon ik bijna niet meer voelen.

Zo zei hij nu krijg je een lekker dikke dildo van 4,5 cm in je kontje en 35 cm langs. Hij pakte de dildo vast en smeerde ook deze lichtjes in met glijmiddel. Deze ga je goed voelen zei hij.

Hij duwde de dildo langzaam naar binnen. Mijn kringspieren moesten weer en de 4,5 cm dikke dildo wennen. Hij drukte hem langzaam door naar binnen tot weer 25 cm. En bewoog hem even een tijdje op en naar. Ik begon een de breedte van het speeltje te wennen en begon alweer kriebels in mijn buik te voelen. Stiekem vond ik dit toch weer lekker. Toen mijn lover dan ook zag dat ik weer een beetje mee gong kronkelen in zijn beweging zei hij: je bent er dus klaar voor om dieper te gaan. Dij begon de dildo steeds verder te persen naar 25 cm. De druk was bijna ondraaglijk. Nu een dikkere dildo in je darmen. Hij trok hem voor verlichting weer een stuk uit mijn kontje en begon daarna opnieuw hem erin te persen. Nu moest ook hij meer moeite doen om de dildo gemakkelijk naar binnen te laten glijd. De druk werd enorm. Mijn darmen werden gevuld en ik had het idee dat ik het niet meer kon verdragen. Bij 30 cm zei hij nog een kleine 5 cm en dan ben jij lekker gevuld. Ikmkon het huilen niet meer laten en toen hij de dildo ietsjes eruit trok en nar 3 cm weer naar binnen begon te persen begon ik in de bal te schreeuwen. Zoveel pijn had ik nog nooit gehad. Ik hoorde mijn lover lachen en zeggen nog een klein stukje. Hij moest moeite doen om de laatste 3 cm mijn kontje in te drukken. Ik begon te stribbelen en waarna hij alleen maar hardere begon te drukken. Bijna flauwgevallen van de pijn die ik voelde stopte hij en voelde ik dat zijn duim tegen mijn sterretje zat. Zo zei hij heb je je daarvoor ze aangesteld hij zit er nu toch helemaal in.

Hij wreef een paar keer over mijn sterretje wat heel erg gevoelig was. Hij zei zo nu pers die lange slurf maar een uit je gat. Maar niet helemaal. Als ik stop zeg moet je stoppen met persen. Dit deed ik, ik begon te persen en voelde hij snel mijn sterretje zich opende voor de 4,5 cm dikke dildo om naar buiten te komen. Het eerste stuk ging snel en toen we op de 20 cm zaten, zei mijn lover stop. Ik stopte ook meteen met persen waarna hij een tijdje de dildo op en neer bewoog in mijn holletje. Dit begon ik weer lekker te vinden en toen drukte hij de dildo tot 28 cm naar binnen. Dit ging weer iets moeizamer en ook op deze diepte haalde hij de dildo een paar keer op en neer in mijn kontje. Ondanks dat dit toch een enorme druk is vond ik dit toch weer geil. Dan perste hij de dildo weer helemaal in mijn kontje. Ik kon het dan ook niet laten om weer te stribbelen omdat mijn kontje voor de 2e keer met een 35 cm lange dildo van 4,5 cm dik werd gevuld. Met dat ik dacht dat hij niet verder kon voelde ik zijn vinder dan ook weer op mijn sterretje. Ook deze keer wreef hij daar een paar keer overheen en drukte hem naar binnen zodat de kop van de dildo goed naar binnen werd gehouden.

Mijn lover zei dit is toch wel echt geil jij vieze slet. Ik vraag mij af of jou darmen meer kunenn verdragen. Op deze werden begon ik te schreeuwen of wat je er ook van kon horen. Hij begon te lachen en zei: je bent het dus met mij eens om dat een te testen. Hij wreef nog een paar keer over mijn sterretje en drukte de duim naar binnen toen pakte hij de staaf van 3,5 cm dik en 25 cm lang en zei: we gaan eens kijken hoever we komen. Hij zette de staaf tegen mijn onderdruk staande ster en begon heel langzaam te duwen. Dit koste hem enorm veel moeite en de pijn in mijn darmen werd ondraaglijk. Ik probeerde te vechten door met mijn hele lichaam te bewegen en te schreeuwen. De tranen stroomde over mijn wangen en het enige dat ik hoorde was het gelach van mijn lover en dat hij zei: zo we zitten al 2 cm dieper. Hij drukte langzaam de staaf verder mijn darmen werden steeds dieper gevuld de pijn werd steeds erger. Toen stopte hij even met duwen en trok de staaf eventjes terug. Ik probeerde de dildo terug naar buiten te persen waarna hij mij hard op mijn kont sloeg en zei: nee jij vieze slet deze blijft nog even zitten ik ben nog niet klaar. Waarna hij de staaf nu iets harder naar binnen drukte met iets meer kracht. Ik voelde hoe hij tegen de dildo aan stoten die meteen een stuk verder weer naar binnen werd gedrukt. Mijn lover lachten en zei dit werkt beten en haalde de staaf weer een stukje naar buiten en stote hem deze keer nog harder naar binnen. Ik had het idee dat de dildo niet verder naar binnen kon en wilde dit wel schreeuwen. Nog 1x zei hij en en hij haalde de staaf weer iets naar buiten en sloeg deze met een harde stoot naar binnen ik dacht dat de dildo zeker wel 5 cm verder naar binnen werd geperst waarna ik met een harde stoor met mijn gezicht op de tafel viel en mijn bewustzijn verloor.

Toen ik opnieuw bijkwam lag ik op een andere tafel op mijn rug. Mijn bovenlichaam was weer aan de tafel vastgemaakt met een riem en mijn kontje stak iets over de tafel uit. Mijn knieën zijn gebogen en mijn bovenbeen was aan mijn onderbeen vastgemaakt zodat ik mijn benen ook niet kon strekken. Mijn enkels waren bevestigd met touwen die richt de muur liepen waar ze waren vastgemaakt. Om mijn nek zat een halsband met een elektrisch kastje (zoals honden die hebben) deze halsband zat dan ook weer met een riem aan de tafel bevestigd. Daar lag ik dan opnieuw met mijn benen wijd en helemaal vastgebonden, alleen deze keer had ik niets voor mijn mond.

Na een tijdje daar te liggen kwam mijn lover aanlopen. Aaah we zijn weer wakker vieze slet dat je bent. Ik had niet gedacht dat ik zo diep in jou kontje kon komen ik zal je wel goed hebben opgerekt. Ik keek hem aan en hij vertelde verder. Aah je wilt weten hoe diep, nou de dildo was 35 cm lang die helemaal in je darmen zat geperst, en de staaf was 25 cm lang die ik na 3 stoten tot zeker 10 cm naar binnen heb weten te dringen, en na dat je bewusteloos was heb ik nog 2 keer hard tegen de dildo aan gestoten waarna ik de staaf tot zeker 15 cm naar binnen heb geduwd. Daarna ben ik maar gestopt aangezien ik toch niet meet verder kwam en ik ook niet wil dat je complete beschadigingen oploopt in jou mooie slanke buikje. En het geile aan het verhaal was dat ik precies kon voelen waar de dildo precies zat. Zo geil!!

Het enige dat ik nu nog wil doen is mijn vuist in jou lekkere kontje duwen en jou dubbel neuken in je kontje en je kutje. En als je niet luistert zal er een stroomstoot door jou hele lichaam gaan jij vieze slet.

Naast hem stond opnieuw een tafel met de dildos en pluggen. Hij deed weer glijmiddel op mijn schone kontje en drukte de dildo naar binnen en haalde hem een paar keer door mijn gaatje zodat deze weer aan de breedte was gewend. Ik begon het opnieuw geil te vinden waardoor ook mijn krappe kutje al een beetje nat begon te worden.

Hij trok de dildo uit mijn kontje zei: ooh dus hier wordt je weer lekker geil van dan zal ik ook maar eens iets in je lekker natte kutje steken. Hij pakte de een glazen staaf met allemaal bobbels erop die van 2,5 cm breedt was.hij stak de staaf in mijn natte kutje en haalde deze een paar keer op en neer. Dit was heel erg lekker en kon een kreun dan ook niet laten. Wat ik niet wist was dat de staaf een vibrator was die hij na een tijdje mij lekker bevredigd te hebben hij dan ook aanzetten. Hij zei zo nu deze lekker in je natte kutje in aan het trillen ga ik jou kontje opblazen. Hij pakte een bolle zwarte oppomper en wreed deze over mijn kontje zodat deze lekker glad werd van het glijmiddel. Hij drukte het kleine lege ballonnetje in mijn kontje en begon hem op de pompen. Hij kneep 4 x in het balletje dat hij zelf vasthield en ik voelde hij mijn kontje werd gevuld met lucht. Hij haalde toen de vibrator een paar keer door mijn natte kutje en pompte weer 2 keer aan het balletje. Het ballonnetje vulde zich verder met lucht.daarna trok hij lichtje aan het ballonnetje in mijn kontje zodat mijn kringspieren lichtje op spanning kwamen te staan. Samen met de vibrator in mijn kutje begon mijn lichaam te tintelen. Mijn lover haalde de vibrator een paar keer door mijn natte kutje en pompte nog 3 keer aan het balletje waardoor ik een klein gilletje niet kon onderdrukken. Aah je vind het lekker en hij haalde de vibrator sneller door mijn natte kut en zette de stand van de vibrator hoger hij pompte nog 3 keer in het balletje, waarna mijn lichaam begon te kronkelen en hij nog een paar keer aan het ballonnetje trok zodat er weer spanning op mijn ster kwam te staan. Dit was echt heerlijk en ik kwam dan ook heerlijk schokkend klaar.

Hij liet het ballonnetje leeglopen en trok hem uit mijn kontje, daarna zette hij de vibrator uit en trok de staaf uit mijn zeik natte kut. Hij zei zo die had je wel verdient nadat ik je darmen lekker had vol geperst. Maar we zijn nog lang niet klaar. Hij pakte opnieuw de plug van 6 cm en drukte deze in mijn kontje. Door het glijmiddel schoof deze makkelijk naar binnen. Hij trok de plug een paar keer uit mijn kontje en duwde hem er daarna weer in. Daarna trok hij de plug uit mijn mij en pakte hij de plug van 10 cm het zetten hem voor mijn gaatje en begon hem naar binnen te persen. Het laatste stuk ging dan ook weer moeizamer maar daar trok hij zich niets van aan en drukte de plug naar binnen. Ik kreunde niet alleen van de spanning die op mijn ster stond maar ook een beetje van genot. Nu hij de plug naar binnen had geduwd trok hij er weer een paar keer lichtjes aan waarna ik kreunde en daarna trok hij de plug weer naar buiten. Hij wreef hem even over mijn natte kutje en zei deze ga je straf ook in je kut voelen, dan weet je dat alvast. Toen glee hij weer terug naar mijn kontje en drukte de plug weer naar binnen. Nu ging het al iets makkelijker en ik kon het dan ook niet laten om te kreunen. Opnieuw trok hij een paar keer lichtjes aan de plug en trok hem weer naar buiten en duwde hem meteen weer naar binnen. Dit deed hij een paar keer en ging dan ook steeds makkelijker en ik begon er ook steeds meer van te genieten.

Nu zei hij: zo nu je kontje een beetje is opgerekt ga ik mijn vuist een lekker in je gaatje steken. Hij legde de plug weg en zwaaide zijn rechterhand voor mij langs en ik zei: nee asjeblief niet dat past nooit. Hij lachte en zei jij klein vies sletje je weet helemaal niet wat jou kontje allemaal kan hebben. En hij pakte de tube glijmiddel en smeerde er zijn rechterhand mee in. Hij streelde met zijn vingers over mij gesloten sterretje en stak zijn wijsvinger naar binnen trok deze terug en stak opnieuw zijn wijsvinger naar binnen samen met zijn middelvinger. Een kreun kwam van mij af en opnieuw trok hij de vingers terug en stak ze opnieuw in mijn kontje samen met de ringvinger. Nu zaten al 3 vingers in mijn kontje. Hij trok de vingers terug en perste nu 4 vingers in mijn kontje alleen zijn duim zat er nog niet bij. Ik voelde hij zijn brede hand tegen mij sterretje aan perste tot zijn knokkels. Hij trok zijn vingers iets terug en drukte ze weer met een draaiende beweging in mijn holletje. Het voelde heel lekker aan. Na een tijdje mijn kontje ze te hebben gevingerd haalde hij zijn vingers eruit en maakte van zijn gehele hand een punt en stak zijn vingers zo bij mij naar binnen. Eerst de punt van zijn middelvinger met al snel de rest volgend. Ik voelde hij mijn sterretje uit elkaar werd getrokken om de hand van mijn lover bij mijn kontje naar binnen kan. Met draaiende bewegingen probeerde hij zijn hand naar binnen te drukken alleen bij zijn brede knokkels die net iets breder zijn dan 12 cm blijft hij dan ook steken. Hij blijft steeds meer draaiende bewegingen maken zodat mijn gaatje breder wordt. Ik kan het dan ook niet laten om te kreunen de druk tegen mijn sterretje is dan wel pijnlijk maar door zijn draaiende bewegingen word ik alleen maar geiler. Hij trekt zijn hand een beetje terug en perst daarna zijn hand iets verder bij mij naar binnen. Ik voel hoe zijn eerste knokkel bij mij naar binnen dringt en opnieuw begint hij draaiende bewegingen te maken. Hij trekt zijn hand weer een beetje terug en drukt daarna met iets meet kracht zijn hand naar binnen. Ik geef een gil, het voelt alsof mijn sterretje in aan het scheuren is dan trekt hij zijn hand terug.

Uit het niets krijgt mijn lichaam een enorme stroom stoot. Ik begin te gillen en krijg ik een pak slaag tegen mijn dijbenen. Mijn lover zegt: en waag het niet om nog eens te gillen want dan krijg je meer stroom door je lichaam heen. Hij plaatst opnieuw zijn vingers tegen mijn opnieuw gesloten sterretje en drukt hem met een enorme stoot naar binnen. Ik moet op mijn lip bijten om niet te gillen van de pijn. Ik voel hoe zijn knokkels nu voor de helft in mij zitten en hij begint opnieuw draaiende bewegingen te maken. Ik voel mijn sterretje verder rekken en dan trekt hij opnieuw zijn hand iets terug en stoor hem vervolgens weer in mijn sterretje zijn knokkels zitten nu volledig in mijn hol en hij begint daarna ook draaiende bewegingen te maken waardoor zijn hand steeds verder in mij zakt. Dan trekt hij zijn hand iets terug zodat zijn knokkels aan de binnenkant iets blijven steken en ik weer druk krijg op mijn sterretje. Dan beweegt hij een paar keer snel op en neer tot steeds die druk op mijn sterretje ontstaat. Dit is zo een heerlijk gevoel en mijn lichaam begint dan ook een beetje te kronkelen. Hij trekt zijn hand in 1x eruit en ik krijg een pijnscheut door mijn lichaam. Dan drukt hij zijn hand weer bij mij naar binnen met een stoot en trekt hem er weer uit. Dit houd hij een tijdje vol en gaat hij ook steeds sneller doen ik begin heftig te kreunen en voel opnieuw een orgasme opkomen. Met dat ik op mijn hoogtepunt ben stoot hij zijn hand zo ver mogelijk bij mij naar binnen en probeert zijn vingers in mijn darmen te openen. Dit gaf zo een gevuld gevoel en mijn orgasme bleef dus ook echt niet weg voor de 2e keer kwam ik nu weer klaar.

Dan trok mijn lover zijn vuist uit mijn kontje en zei: zo jij vieze slet jij bent vandaag wel al vaak klaargekomen ondanks dat je dit allemaal niet wilt. Nu mag je kontje even rustig en gaan we eens even kijken hoe breed ik je kutje kan maken. Hij pakte een staaf van 25 cm en 4 cm dik en zette deze tegen mijn kutje en drukte hem langzaam naar binnen. Dei brede staaf voelde heerlijk aan en mijn lover zag dat ik er geen moeite mee had. Steeds sneller en harder stoten hij de staaf in mijn kutje waardoor ik steeds harde ging kreunen. Harder harder riep ik waarna hij de staaf uit mijn kutje trok en ik opnieuw een stroom stoot kreeg. Jij vieze slet jij hebt niet te bepalen hij ik jou bewerk. Hij pakte nu de plug van 6 cm en drukte deze tegen mij kutje. De eerste 2 bollingen gingen gemakkelijk naar binnen maar bij de 3e bolling van 6 cm had hij moeite. Hij stoten een paar keer tegen mijn kutje aan en de 3e stoot perste hij de 3e bolling naar binnen. Een gil kon ik niet onderdrukken en mij lover begon te lachen. Steeds sneller en harder haalde hij de plug in en uit mijn kutje. Ik voelde opnieuw een orgasme komen en toen mijn lover zag dat ik opnieuw begon te kronkelen met mijn lichaam trok hij de plug uit mijn drijfnatte kutje. Je bent dus klaar voor de 10 cm zei hij en wisselde de plug. Ik begon nee te schudden en hij zei: waag het je niet om te schreeuwen want je krijgt weer een stroom stoot. Hij smeerde de plug van 10 cm voor de zekerheid nog een beetje in met glijmiddel zodat hij er zeker van was dat deze makkelijk naar binnen zou gaan.

Hij wreef de plug tegen mijn kutje zodat de plug nog vochtiger werd van mijn kutsappen. Ben je er klaar voor vroeg hij en begon de plug in mijn kut te persen. Maar hij ging er niet helemaal in. Opnieuw begon hij draaide bewegingen te maken zodat mijn kutje breder zou worden. Opnieuw deed hij een poging om de plug verder te drukken en tevergeefs. De pijn die ik doorstond was ondragelijk. Dat je kutje uit elkaar word geperst alleen maar voor een stomme plug. Opnieuw begon hij harder te draaien en de drukken maar na een tijdje werd hij het beu. Hij trok de plug een beetje van mijn kutje af en stoten hem zo ver mogelijk naar binnen. Opnieuw moest ik gillen maar daar bleek hij niet op te reageren, zo gefocust dat hij was dat die plug bij mij naar binnen moest. Opnieuw gaf hij een nieuwe stoot en nog een en nog een. En langzaam en heel erg pijn zakte de plug mm bij mm steeds verder in mijn te krappe kutje. Ik begon te gillen en te huilen van de pijn, maar mijn lover boeide dat allemaal niet steeds harder en harder stoten hij de plug en ik denk na 5 a 10 minuten liggen stoten in mijn kut zei hij: daar komt hij en hij trekt het deel wat in mijn kutje zat eruit en geef een enorm harde staat en de plug schiet mijn kutje binnen.

Mijn lover krijgt een smile op zijn gezicht en zegt: he he wat ben jij strak jij sletje maar ik krijg ook jou kutje wel gevuld. Langzaam begon hij voorzichtig te draaien aan de plug en een beetje eraan te trekken. Mijn kutje was zo pijnlijk dat ik alleen maar samen deed trekken van elke beweging die hij maakt. Op mij af te leiden pakte hij de kralen en stopte er eentje in mijn kontje. Een kreun kwam van mij af omdat ik deze niet verwacht had. Onder het bewegen van de plug drukte hij nog een kraal naar binnen. Langzaam begon mijn kutje te wennen en de grote plug en mijn lover stak nog 3 kralen in mijn kontje en begon ook dar langzaam een te trekken zodat er spanning ontstond op mijn kringspieren. Ik begon het dan ook steeds lekkerder te vinden wat hij deed en begon toen ook zachtjes te kreunen. Mijn lover lachte, liet te kralen met rust en trok heel voorzichtig de plug uit mijn kutje. Ik gaf een zucht van opluchting toen dat ding uit mijn kutje was. Hij zei: we zijn nog niet klaar hij gaat er ook weer opnieuw in. Opnieuw bereide ik me voor toen hij langzaam en zachtjes de plug opnieuw in mijn kutje probeerde te drukken. Opnieuw blijf hij steken en met een harde stoot duwde mijn lover de plug opnieuw naar binnen. En kreun kwam er vanaf en toen trok hij even aan de kralen en daarna duwde hij er nog 4 naar binnen. Mijn kontje was weer voor 27 cm gevuld met kralen en mijn kutje was gevuld met een plug van 10 cm. Hij begon de plug opnieuw rustig uit mijn kutje te trekken en weer naar binnen te drukken dit hield hij een hele tijd vol en het werd ook steeds lekkerder.

Toen ik weer begon te kreunen zei hij: ik wil nog 2 dingen met je doen en dan mag je nog 1x lekker klaarkomen. Ik was blij om te horen dat hij bijna klaar was en dat deze ellende zou stoppen. De plug liet hij nog even in mijn kutje zitten en de kralen trok hij een voor een naar buiten. Daarna trok hij de plug uit mijn kutje en zei:……..

Nu gaat mijn vuist jou kutje in. Hij smeerder opnieuw zijn hand in met glijmiddel en maakte meteen van zijn hand een punt en zette deze tegen mijn kutje. Hij perste zijn hand zo ver mogelijk naar binnen tot aan zijn knokkels. Hij begon te draaien en lichtje tegen mijn kutje aan te drukken. Toch kwamen zijn knokkels niet door mijn kutje. Hij bewoog zijn hand een beetje terug en drukte hem weer teug in mijn kutje met draaiende bewegingen. Dit deed hij een paar heer. Na een tijdje begon hij harder de drukken waardoor er op mijn bekken weer een enorme druk ontstond. Een gil ontschoot mijn lippen en hij trok zijn hand terug en meteen kreeg ik weer een stroom stoot daar mijn lichaam. Mijn hoofd werd een beetje duizellig en een enorme stoot kwam tegen mijn bekken. Mijn lover bleef persen en draaien om zijn hand in mijn kutje de drukken. En ik voelde zijn eerste knokkel langzaam bij mij binnen dringen. Een kreun ontschoot me en opeens voelde ik een kraal mijn kontje inschieten. Mijn lover bleef maar draaien en drukken en er kwam een nog grotere druk op mijn bekken. Opnieuw schoot er een kraal mijn kontje binnen om de afleiding op de pijn in mijn kutje te onderdrukken. Opnieuw voelde ik een 2e knokkel naar binnen dringen in een draai en opnieuw moest ik kreunen. Ik wilde hem vragen om te stoppen maar ik durfde mijn woorden niet uit te spreken omdat ik anders weer een stroom stoot zou krijgen.

Nog 2 kralen worden mijn kontje ingedrukt en weer uitgetrokken. Ik wist niet waar ik op moest letten of op de kralen die zo lekker mijn kontje in en uit gaan of mijn kutje dat uitgerekt wordt. Opnieuw werden er 2 kralen mijn kontje in gedrukt en met voelde ik dat zijn hand mij kutje in gleed. Een harde zucht ontsnapte me waarna ik maar bleef kreunen, want elke beweging die hij maakte schokte door mijn kutje. Zijn hand hield hij stil en hij drukte 3 kralen mijn kontje in. En begon daar even ligt aan te trekken zodat er een lichte spanning op mijn kontje ontstond. Na een minuutje drukte hij de rest van de kralen in mijn kontje op 1 kraal na. Daarna begon hij weer zijn hand te draaien waarna mijn lichaam weer begon te schokken hij trok aan zijn hand maar hield deze wel in mijn kutje. Steeds sneller maakte hij deze beweging tot na een tijdje ik nog harder ging kreunen en het ook lekker begon te vinden. Hij liet zijn hand langzaam uit mijn kutje glijden en drukte hem er ernaar weer naar binnen. Opnieuw moeite met zijn knokkels hij drukte en draaide met zijn hand en tegelijkertijd trok hij 2 kralen uit mijn kontje. De afleiding was genoeg en zijn hand draaide weer mijn kutje in en daarna trok hij hem er weer uit. Opnieuw zetten hij zijn hand weer tegen mijn kutje en perste hem naar binnen zonder draaien. Opnieuw ging er een pijnscheut door mijn lichaam en toen zijn hand weer in mijn kutje gleed. Daarna trok hij rustig een voor een de kralen uit mijn kontje. En begon als een bezetenen in mijn kutje te roeren. Hij maakte in mijn grotje een vuist zodat zijn hand niet naar buiten kon en bleef maar trekken en op en neer bewegen in mijn kutje. Pijn werd ingeruild voor genot en ondanks mijn duizeligheid voelde ik kriebels en mijn lichaam begon mee te bewegen op het ritme van gebeuk. Wil je klaarkomen met mijn vuist in jou natte krappe grotje riep hij en ik kreunde nog harder. Hij begon nog harder te bewegen en mijn lichaam begon te schokken mijn kutje spande samen en greep zich vast om zijn vast. Mijn lover begon te lachen en zei: wat kan jou kutje zich lekker samen trekken na jij geil sletje. En hij liet zijn hand uit mij uitgerekte grotje glijden.

Hij stond op en pakte een natte doen en waste zijn handen mijn kontje en kutje werden ook schoon gemaakt. Hij maakte de touwen los aan mijn benen en enkels. Mijn benen vielen gevoelloos langs de tafel mijn handen werden los gemaakt enen de halsband werd afgedaan. Als laatste maakte hij de band los waar mijn bovenlichaam mee vast zat. Hij liet mij zo even op de tafel liggen en liep weg. Hij kwam terug met 2 sloten waar je je handen in moest stoppen zoals de ridders vroeger. 1 Smaller slot voor de handen en een breder slot van 1,5 meter uit elkaar waar de voeten in vastgezet moeten worden. Hij liep ermee naar een paal op een meter hoogte had de paal een plankje daar zette hij de de sloten voor de handen op vast daarna 1,5 meter terug zette hij de sloten voor de voeten op een standaard vast. Vanaf de paal liep een beugel waar je overheen moest hangen zodat je voeten onder je kont blijven en je niet door je benen kan zakken. Hij beveelde mij om op te staan en naar de paal te lopen. Wankelend stond ik op met maar half gevoel in mijn benen. Hij begeleide mij naar het slot waar mijn voeten in vast werden gezet anderhalve meter uit elkaar zo had hij genoeg ruimte om tussen mijn benen te komen. Ik moest mij voorover bukken zodat ik over de beugel kwam te hangen. Mijn bovenlichaam was nu horizontaal met de grond. Mijn handen werden ook in de sloten vast gemaakt. En met dat ik dacht dat het niet erger kon ging de plaat waar mijn voeten op vast stonden naar achter. Nu werden mijn armen gestrekt en kon ik alleen met mijn heup op de beugel steunen die ervoor zorgde dat mijn kontje goed omhoog stak.

Zo zei mijn lover dit is jou laatste opgave. Ik ga jou kontje opnieuw helemaal vullen en gelijkertijd wordt jou baarmoeder lekker diep gevuld. Hij haalde de operatie tafel naar zich toe met daar de 2 staven: bobbelige staaf van 3,5 cm dik en 25 cm lang en een staaf van 4,5 cm dik en 25 cm lang. Daarnaast lagen de rubberen dildos: de ene van 3,5 cm breed en 30 cm lang en de dildo van 4,5cm breed en 35 cm lang. Nu ga ik je een echt goed opvullen zei hij en pakte de tube glijmiddel. Hij smeerde er mijn kontje goed mee in en pakte de bobbelige staaf van 3,5 cm breed en 25 cm lang. Ik zal weer met jou kontje beginnen dan kan jou kutje nog even bijkomen van je laatste orgasme. Hij plaatste de staaf voor mijn sterretje en drukte hem langzaam mijn kontje in. De bobbels voelde heerlijk aan hoe die over mijn sterretje gleden. Gelijk begon ik te kreunen en dat wat voor mijn lover alweer genoeg om dat staaf weer helemaal uit mijn gaatje te trekken. En daarna drukte hij hem er weer helemaal in weer ontschoot mij een kreun nadat de staaf weer tot zijn diepst in mijn darmen werd gedrukt. Steeds sneller haalde hij de staaf in en uit mijn kontje tot ik harder begon te kreunen.

Daarna trok hij de staaf uit mijn kontje en pakte de volgende maat de 4,5 cm brede staaf van 35 cm lang. Opnieuw zetten hij deze voor mijn sterretje en duwde deze langzaam naar binnen ik begon opnieuw te kreunen. Ik wilde de staaf harder en dieper in mij voelen maar durfde deze worden niet te zeggen. Opnieuw begon hij de staaf in mijn kontje te pompen. En steeds heftiger en sneller op en neer. Ik begon te kreunen en te zuchten ik voor ik het wist riep ik: ja harder dieper, ohh jaa!! Dat hield mijn lover nog even vol en hij stoten de staaf steeds harder en dieper in mijn kontje. Toen drukte hij hem helemaal in mijn kontje en kwam naast mijn gezicht staan trok mij gezicht richting het zijne en zoende mij op de mond daarna zij hij: jij gaat het dieper voelen mijn geile slet en je zult er opnieuw spijt van krijgen. Toen liep hij terug naar de tafel achter mij en trok de staaf uit mijn kontje.

De dildo van 3,5 cm en 30 cm lang werd gepakt en ingesmeerd met glijmiddel. Deze ga je weer lekker diep voelen zei hij tegen mij en plaatste de punt tegen mijn gaatje en drukte hem langzaam naar binnen. Ooh ja dieper kreunde ik en steeds verder werd de dildo in mijn darmen gedrukt. Bij ongeveer 22 cm kwam er weer een enorme druk in mijn darmen waar mijn lover dan ook met steeds meer kracht doorheen drukte. De druk werd weer pijnlijk en ik kon het dan ook niet laten om kleine geluidjes te maken die aangaven dat de druk erg pijnlijk was. Mijn lover sloeg mij hard op mijn billen en zei: jij wilde hem diep hebben. Hij drukte de dildo verder in mijn darmen tot de pint van de nagemaakte penis nog uitstak. Ik was blij dat hij stopte met dat ding in mijn darmen te persen. Hij zei tegen mij zo nu pers de dildo er maar weer uit en dit deed ik ook. Ik perste en perste en stukje bij stukje gleed de dildo in mijn kontje. Voordat hij er helemaal uitviel pakte mijn lover hem vast zodat hij niet op de grond kon vallen. Toen ik het speeltje helemaal uit mijn darmen had geperst zette hij de dildo opnieuw in mijn kontje dat nog een beetje openstond en drukte hem weer langzaam naar binnen. Steeds dieper en dieper. Hij stoorde zich niet meer aan de tegendruk die mijn darmen gaven bij 25 cm en drukte gewoon door. Ik kreunde en zuchte. Hij drukte de dildo tot aan het einde en perste het laatste stukje mij zijn duim door mijn gaatje dat zich erna sluiten. Ik bleef zuchten om de dildo te verwerken die in mijn darmen zet geperst. Een enorme druk dat ik weer in mijn onderbuik had was ongelofelijk. Hij ging over mij heen hangen mijn zijn pik tegen mijn kontje en sloot zijn armen om mijn buik. Hij klemde zich vast en zei: dit is zo geil mijn sletje. En hij ging weer rechtstaan. Zo nu pers de dildo er maar weer uit. Ik begon te persen en de dildo gleed weer stuk voor stuk uit mijn kontje. Voordat hij op de grond kon vallen pakte mijn lover hem vast. Hij laatste stukje perste ik uit en ik gaf weer een kreun van opluchting. Hij lachte en zei: je bent nog niet klaar. En pakte nu de andere dildo van 4,5 cm breed en 35 cm lang. Hij smeerde hem in met glijmiddel en zetten hem weer tegen mijn gaatje. Ook deze werd weer langzaam bij mij naar binnen gedrukt. Ik kreunde van genot. Ik moest wel weer even wennen omdat deze weer breder was, maar dit deerde mijn lover niet hij drukte en drukte gewoon door en ook bij tegendruk bleef hij duwen. Ik begon steeds harder te zuchten en bij 30 cm werd de druk enorm groot waarna ik ook een gil gaf toen hij verder wilde persen. Hij sloeg mij weer hard op mijn billen en zei: stil zijn slet ik weet dat hij past. En hij moest genoeg kracht zetten om de dildo stukje bij stukje verder en dieper in mijn darmen de drukken. Het laatste stukje liet hij deze keer ook weer uitsteken en trok hij een beetje naar boven. Ondanks alles was dit enorm geil en ik kreunde nog harder. Ooh dus dit vind je lekker he en hij deed het nog eens.

Toen zei hij pers hem er maar weer uit, en dit deed ik het ging stukken moeizamer omdat de dildo dikker was en stukje voor stukje gleed hij langzaam uit mijn kontje. Ik zuchte van opluchting toen hij er bijna uit was. Mijn lover pakte hem vast zodat hij niet op de grond kon vallen en ik perste het laatste stukje naar buiten. Zo zei hij: deze dildo gaat nog 1 x naar binnen en blijft dan ook mooi daar zitten je mag hem er niet uitpersen. Ik gaf een zucht te bedenken dat de druk in mijn darmen zou blijven zitten. Hij begon vervolgens weer aan de dildo te drukken en de 35 cm lange penis gleed voor de laatste keer mijn kontje in. Ik kreunde van genot, mijn kutje werd alleen nog maar natter en toen de druk weer toenam, drukte mijn lover steed harder de dildo naar binnen. Steeds moeizamer en met steeds meer kracht moest hij het laatste stukje naar binnen drukken. De druk nam toe ik ik was heftig aan het hijgen. Toen voelde ik zijn duim die het laatste stukje naar binnen drukte zodat mijn gaatje zich weer kon sluiten. Ik hoorde hem lachen en opnieuw ging hij over mij heen hangen en zei: ik kan het precies in jou strakke buikje voelen.

Toen ging hij weer recht staan en zei: zo nu deze helemaal in je darmen zit moet jou grotje nog gevuld worden. Hij pakte de bobbelige staaf van 3,5 cm dik en 25 cm lang en zetten deze tegen mijn grotje. Hij zei: zo nu wordt je pas echt goed opgevuld. En hij schoof de staaf langzaam naar binnen. Het voelde zo ontzettend geil om in je kontje compleet gevuld te zijn en dan nog eens je baarmoeder gevuld te krijgen. Hij begon de staaf steeds heftiger op en neer te bewegen en zei: nu niet klaarkomen sletje van mij. En haalde de staaf na een tijdje weer uit mijn kletsnatte grotje. Hij pakte de staaf van 4,5 cm dikke en 25 cm lang en schoof deze mijn grotje binnen. Ik kreunde en kreunde van genot ik wist niet hoelang ik dit nog kon volhouden en hij begon als een gek in mijn grotje te pompen. Mijn lichaam begon na een tijdje te kronkelen toen hij onverwacht de staaf uit mijn grotje trok en in mijn gesloten sterretje drukte ik schrok enorm en wist niet wat me overkwam. Hij lachte en zei: ik zei je mocht niet klaarkomen. En hij legde de staaf wegen pakte de laatst overgebleven dildo van 3,5 cm 30 cm lang. Deze gaat jou grotje goed opvullen zei hij en drukte hem mijn grotje in. Ik begon te kreunen van genot hij haalde de dildo een paar keer op en naar en drukte hem steeds dieper. 20 Cm zat nu in mijn grotje en de druk bleef toenemen want mijn lover nam daar geen genoegen mee. Hij stak zijn duim in mijn kontje en perste daarna de dildo nog dieper in mijn grotje ik gilde van de pijn.

Hij stopte met persen en zei nar 25 cm: zo dieper zal ik niet gaan maar ik wil je nog 1 x laten klaarkomen. Hij pakte de bobbelige staaf van 3,5 cm en stak de punt in mijn kontje naar binnen langzaam duwde hij de dildo die al die tijd in mijn kontje heeft gezeten nog iets dieper mijn darmen in hij drukte de staaf zo een 3 cm diep in mijn kontje en bewoog deze daarna op en neer in en uit mijn kontje. Het begon steeds lekkerder aan te voelen en ik begon toen ook steeds harder te kreunen toen begon hij ook de dildo in mijn grotje op en neer te bewegen. Ik kreunde en zuchten van de geilheid. Mij begon de staaf steeds harder in mijn kontje te stoten en elke keer stoten hij de dildo terug dieper in mijn darmen dit was echt een drukkend maar heerlijk vullend gevoel. Daarbij pompte hij de dildo in mijn grotje steeds harder en harder op en neer. Ik kreunde hard en schreeuwde: ja ik ga komen harder dieper. Mijn liever stoten de staaf dieper en harder in mijn kontje gevolgd door de stoten van de dildo in mijn grotje. Mijn benen begonnen te trillen en mijn lichaam begon te schokken. Mijn lover ging nog even door en stopte toen ook. Hij zuchten zelf ook en haalde de staaf uit mijn kontje. Door de samentrekkingen van mijn lichaam perste ik de dildo die diep in mijn darmen zet geperst uit. Hij trok de dildo die in mijn grote zat langzaam uit mij legde deze op tafel en wachten tot de dildo die ik langzaam stukje bij stukje vermoeiend uitperste er bijna uit was om op te vangen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir