een hete disdag

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

een hete disdag
Ik was s morgens al gaan sporten ,
en zo als meester zeeduin11 graag wil zonder onderbroek .
De temperatuur was buiten al in de dertig graden ,
en binnen bij de sportschool niet veel koeler .
Na het sporten was ik nog behoorlijk geil en besloot naar het homobos te fietsen.
Dus thuis mijn cage aan , tepelzuigers op mijn tepels , en mijn strakke wielrenpak aan getrokken .
En mijn tas gevuld met wat extra speeltjes en een handdoek .
Maar toen ik aan kwam rijden bij het bos kwam er net een scooterrijder uit het bos .
we groeten elkaar en ik reed het bos in .
Ik fietste naar mijn favoriete plekje en die was nog vrij , gelukkig .
Ik zette mijn fiets neer en zag de scooter rijder al aan de anderkant van het grasveld staan kijken .

Ik spreiden mijn handdoek kleden me uit . En ging op mijn rug liggen met mijn benen opgetrokken , zo dat mijn cage en kontje goed te zien waren .
Ik hoorde hem al dichterbij komen . En voor ik het wist lag hij mijn ballen onder mijn cage te likken . Hij probeerde zijn tong door het spleetje van mijn cage te stoppen en likte zo mijn eikel . wat toch heel goed aan voelden .
Met een natte vinger was hij ondertussen mijn sterretje aan het bewerken .
Hij ging nog lager liggen en begon mijn hol te rimmen . En begon toen mijn sterretje nat genoeg was rustig een vinger naar binnen te schuiven en gelijk weer mijn zak te likken .
Na een tijdje stond hij op en ging met open broek voor mij staan en drukte zijn flink opgepompte pik mijn sletten bek in .
Ik begon hem heerlijk diep te pijpen en had niet door dat er een ander wielrenner naast was komen staan .

Mijn hoofd werd van de ene pik naar de ander gedrukt . En deze mooie recht pik van ongeveer 20 a 22 cm werd rustig maar diep in mijn bek geschoven .
Deze wielrenner pakte mijn hoofd vast en stootte zijn pik zo ver in mijn bek dat ik geen lucht meer kreeg en spontaan moest kokhalzen
Deze man was heel bedreven in het keel neuken en ging daar lang mee door .
Het kwijl en kots droop van mijn kin naar beneden . Maar hij bleef door gaan , soms snel soms heeeeeel rustig .

Meneer een stond nu achter mij en vormde. Een muur waar mijn hoofd tegen aan zat zo dat de wielrenner goed mijn bek kon neuken . Zo als gewoonlijk had er zich een derde nam bijgevoegd en van rechts had ik nu een nieuwe pik in mijn gezicht .

De wielrenner zei dat hij even een pauze nam en ging weg.
Na een half uur te zijn gebruikt als zijn neukbek kon ik de pauze wel gebruiken . Maar helaas mijn hoofd werd gedraaid en de pik van meneer drie werd in mijn sletten bek gestopt . Gezien deze wat ouder man hem niet meer hard kon houden vroeg hij mij zijn zak te likken , wat ik dus meteen ging doen . Al likkend en zuigen aan zijn zak was hij aan het rukken en zei bijna klaar te komen . Ik liet zijn zak gaan en opende mijn bek voor zijn pik en werd beloond met mijn eerste bek vol zaad .
Meneer één stond al die tijd achter mij en bewerkte mijn tepels .Toen meneer drie zijn door mij zorgvuldig schoon gelikte pik had weggestopt in zijn broek draaide hij mij om schoof zijn pik weer in mijn net volgespoten mond .
Na weer een tijdje mijn sletten bek te hebben geneukt bukte hij zich en ging mij vol op de bek en begon mij diep te tongen .

Opeens was de wielrenner terug en kwam naast ons staan , pakte mijn hoofd vast en lijden mijn mond van meneer één af en richting zijn pik . Hij ging door met mijn bek te neuken en zo zat ik weer op mijn knieën tussen hen in .
De wielrenner gebood mij op mijn rug te gaan liggen en kwam op zijn knieën achter mijn hoofd zitten .
Hij kantelde voorzichtig mijn hoofd naar achter en begon weer mijn keel te neuken .
Ik kon geen kant op en hij ging nog verder mijn keel in . Weer kreeg ik geen lucht en lag al snel weer kwijl op te kokhalzen .
Meneer één had zich weer op mijn sterretje gericht en lag mij goed te rimmen .
De wielrenner liet zich niet afleiden door mijn kokhalzen en neukte heerlijk verder . Het kwijl liep over mijn gezicht en kin naar beneden en toen ik even naar lucht mocht happen werden zijn ballen in mijn bek gestopt . En met een vrije hand pakte ik zijn pik en begon hem af te trekken .
Hij riep dat hij klaar ging komen en spoot zijn zaad over mijn borst . Ik wrong mijn gezicht onder zijn zak vandaan en stopte zijn pik in mijn mond om nog wat zaad in mijn bek te krijgen .
Natuurlijk heb ik zijn pik heerlijk schoon gezogen .
En hij bedankte mij , trok zijn broek aan en vertrok .
Ik bleef achter , op mijn rug , mijn bek en borst onder het zaad en mijn eigen kwijl .
Ik heb heerlijk liggen genieten .
Waar meneer een was gebleven weet ik niet , ik heb niet gemerkt dat hij vertrok .

Helaas was dit alles wat er is gebeurd . Het was ook erg rustig want mijn fiets computer gaf aan dat het 44 graden was . dus eigenlijk veel te warm om hier op een droog grasveld midden in het bos te liggen .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir