Nieuwe seksdate te zwaar geneukt

Nieuwe seksdate te zwaar geneukt
Afspraakje gemaakt met een lekkere jonge vent. Hij zag een crossdresser wel zitten. Hij had een lekkere forse lul en hij wilde wel eens een keer geneukt worden. Het zou zijn eerste keer worden anaal.

Ik ging naar hem toe en al snel had ik zijn woonadres gevonden. Als een heerlijk sexy opgemaakte slet ging ik naar hem toe. Lekker sexy met kousen, string en goed opgemaakt. Hij was ongeveer een jaar of 23 en geil om te zien. Hij had een wit overhemd aan en een mooie spijkerbroek. Ik begon hem gelijk te strelen en al snel had ik zijn overhemd losgeknoopt en gleed mijn hand liefkozend over zijn borst.

Ik zag in zijn strakke spijkerbroek een dikke bult verschijnen. En mijn hand ging nu over zijn kruis. Ik voelde en kneed langzaam zijn gezwollen lul. Terwijl ik hem opwond knoopte ik zijn broek open en deed die uit. Ook zijn slip ging nu uit. Hij had duidelijk nog niet zoveel ervaring want zijn bovenbenen trilde een beetje en hij was duidelijk een beetje zenuwachtig.

Ik zakte door mijn knieën en nam zijn keiharde lul in mijn mond. Liefdevol liet ik hem langs mijn lippen glijden. En ik verwende zijn eikel met mijn super natte lippen. Hij pakte mij hoofd en bewoog rustig mee op mijn pompende beweging. Ik keek naar boven en keek hem in zijn ogen. Ik zag geilheid en passie. Hij bewoog zijn lange lul een beetje in mijn mond en kreunde zacht. Zijn ballen stonden strak in de zak.

Maar zo’n onervaren knul spuit snel, dus ik stopte met pijpen om hem af te laten koelen. Ik kwam weer omhoog en streelde zijn tepeltjes. Ik keek hem aan en vroeg of hij geneukt wilde worden. Hij knikte een beetje verlegen van ja. Ik vroeg of hij al wat gewend was op anaal gebied. Hij had wat geoefend met kaarsen en vingers. En hij had zijn kontje gespoeld. Kijk eens aan. Dus hij had zich er wel in verdiept om zijn kontje schoon te krijgen om fris geneukt te worden.

Ik nam hem bij de hand en trok hem zijn slaapkamer in. Ik nam de leiding en liet hem naakt op zijn rug liggen. Met zijn benen wijd uit elkaar en een beetje omhoog getrokken. Zijn lul stond nog steeds kaarsrecht omhoog. Ik pakte mijn glijmiddel en spoot wat op zijn kontgaatje. Met twee vingers deed ik een flink portie ook aan de binnenkant.

Ik pakte een rubbertje en deed dat om mijn eigen stijve lul. Heerlijk om een jonge geile vent eens goed te neuken. Ik had er echt zin in. Ik ging met mijn stijve lul vlak voor zijn kontje zitten. Ik duwde mijn lul tegen zijn ass en zei dat hij moest ontspannen. Ik duwde en voelde dat het kontje nog niet veel gewend was. Ineens plopte mijn eikel voorbij zijn kringspier en zat ik in hem. Hij kneep iets zijn ogen dicht. Was zeker een beetje gevoelig.

Voorzichtig begon ik nu te pompen. En het ging steeds wat soepeler. Hij begon er zin in te krijgen en bewoog een beetje mee. Terwijl ik hem neukte trok zij zelf aan zijn eigen lange lul. Heerlijk om te zien. Die ballen van hem waren zo geil en vol. Super om te zien. Ik ging lekker door. En met lange halen neukte ik zijn strakke kontje. Hij was ontzettend strak en klemde mijn lul stevig. Ik was lief voor hem en deed het voorzichtig.

Tijdens een diepe stoot voelde ik iets in zijn kontje. Ineens had ik een heerlijk gevoel. Het ging zo lekker en heerlijk geil. Strak en glad voelde mijn lul aan. Ik pompte nog harder en beukte nu met harde stoten in zijn strakke kont. Hij kon het nu hebben. Ik keek weer even naar zijn lange vette lul met fijne ballen. En vervolgens naar mijn pompende lul. Tot mijn schrik zag ik dat het rubbertje kapot was gegaan en het rubber zich allemaal verzameld had rond de aanvang van mijn lul. Ik neukte hem dus met mijn vlezige lul. Het voelde geweldig lekker aan.

Ik was hem dus nu bareback aan het neuken. Onbeschermd zonder condoom. Dat was eigenlijk niet de bedoeling. Hij had het niet in de gaten en genoot ook van mijn pompende lul. Maar nu ik toch al helemaal in hem zat ging ik echt niet stoppen. Het was nu toch al gebeurt. Ik genoot met volle teugen van zijn gladde gewillige kontje en neukte mijn vette lul diep in hem. Zonder condoom was toch wel erg lekker. Ik genoot volop. En hij ook. Hij kreunde, bewoog zijn kontje en trok als een gek aan zijn lange stijve lul. Zijn zak trilde bij elke stoot die ik gaf.

Ineens kreunde hij harder en sneller. En ik zag dat hij uit zijn lul grote hoeveelheden sperma wegspoot. De ene kwak na de andere. Zijn borsten en buik zaten onder het vette sap. Dat kon ik niet aanzien. En ik spoot ook mijn lul leeg.

Onbeschermd zo mijn sperma diep in zijn aars. Ahhh, ik gaf hem mijn sap. Ik spoot mijn ballen leeg en perste mijn zaad ook met ferme stoten diep in zijn maagdelijk jonge strakke kont. Het rubbertje was zeker kapot gegaan door zijn nauwe kont en daardoor spoot ik diep in zijn holletje. En hij wist het niet. Ik gaf hem mijn geile zaad en toen ik klaar was haalde ik mijn natte en vette lul uit zijn kontje. Ik veegde mijn lul af en zijn lekkende kontje. Snel het kapotte rubbertje van mijn lul afhalen.

We hadden allebei intens genoten. Ik heb hem maar niets verteld van het ongelukje. Misschien niet netjes. Maar ik had net mij laten testen op SOA’s en alles schoon. En deze maagdelijke jonge vent had vast geen ziektes. We namen afscheid van elkaar. En hij zei lachend dat hij restjes glijmiddel in zijn onderbroekje voelde lopen. Hij wist natuurlijk niet dat dat mijn diepgespoten sperma was wat terugliep uit zijn volgespoten kontje en zo zijn slip vet en kleverig maakte.

Groetjes, Bear-x

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir