De stomende seks van Els met (inmiddels) ex.

Amateur

De stomende seks van Els met (inmiddels) ex.
De stomende seks van Els met (inmiddels) ex.

Zoals jullie weten ben ik al weer een tijdje vrij en blij single. Dat bevalt me goed. Maar wat ik wel een beetje mis is natuurlijk het lijfelijke contact. Natuurlijk kan ik zelf een hoop doen. Met- of zonder ‘hulpmiddelen’, maar toch.

Het gemis zoals het omgaan met een man, het verleiden, uitdagen en vervolgens overgaan tot lijfelijke actie. Daarom ben ik blij dat ik hier nu een profiel hebt. Kan ik het van me af schrijven en contact onderhouden via o.a. berichtjes met mannen. Ik geniet volop van de aandacht.
Ik wil niet meer dat het goed komt met mijn ex. Om het voor mezelf nu echt helemaal af te sluiten wil ik jullie vertellen hoe we elkaar hebben ontmoet.

Hij was stoer en mannelijk
Ik was met een vriendin een avondje aan het stappen geweest en we belandden in een kroegje. We waren nogal een beetje luidruchtig uitgelaten aanwezig. De drank zorgde ervoor dat we vrolijk waren. We zaten aan een tafeltje en besteldde een cola. Nu geen drank meer extra. Aan de bar zaten twee vrienden. Ze hadden wel oog voor ons. En boden ons wat aan. We begonnen een beetje uit te dagen en ze kwamen bij ons aan het tafeltje zitten. Dat werd nog heel gezellig. Toen we naar huis gingen liepen ze een stukje met ons mee. Wat hebben we gelachen op straat. Ik denk dat er best veel mensen wakker zijn geworden door ons.
Kortom, de leukste vent vroeg of ik zin had om de volgende dag samen een hapje te eten. En ja, daar had ik wel zin in. Hij was stoer, mannelijk en wist de gevoelige snaar te raken. We spraken een punt af en een tijd.

De volgende dag was ik helemaal weg van hem. Ik begon al vroeg om mij klaar te maken voor het eten. Goed opgemaakt, mooi rokje en shirtje. Geen kousen of panty’s. Het was immers zomer en erg heet. Compleet gemaakt met pums. Tot slot mijn haar nog even doen en een verleidelijke geur. En intussen was het tijd om te vertrekken anders zou ik veel te laat komen.

Toen ik aankwam op de afgesproken plek zag ik hem al staan. Een mooie kerel. Ik zag al uit mijn ooghoeken dat hij een rode roos bij zich had. Stiekem vond ik dat wel heel leuk en attent. Toen hij mij zag begon hij breeduit te lachen en we zoende elkaar.

“Waar neem je mee naar toe?” vroeg ik nieuwsgierig. Hij begon weer breeduit te lachen en zei: “Ik ga persoonlijk bij mij thuis voor je koken”. En hij noemde op wat hij ging maken. Maar dat hoorde ik al niet meer. Allerlei scenario’s vlogen door mijn gedachten. Maar voor ik kon reageren sloeg hij zijn arm om mijn middel, gaf me een kus in mijn nek en zei: “niet bang zijn, ik woon hier vlakbij. En als je geen zin hebt ga je toch weg. Maar dat hoop ik niet natuurlijk, zo’n mooie vrouw.”
Ja, en toen was mijn onrust weg. Ik kon inderdaad altijd nog weg. En het is natuurlijk wel heel lief dat een man persoonlijk voor mij gaat koken.

Als reactie deed ik mijn benen iets uit elkaar
Kortom, hij had een leuk tafeltje in zijn appartementje gedekt. Met een kaarsje en een vaasje. “Daar kan je roos in”, zei hij. Erg attent en over nagedacht. Kortom hij heeft heerlijk gekookt en we hebben 1,5 fles witte wijn opgedronken. En daardoor waren we in een erg gezellige stemming. En lachend belanden we op de bank. We keken elkaar aan en ineens hadden onze lippen elkaar gevonden. Onze tongen voelde elkaar aan en streelden elkaar heerlijk. Ik voelde dat hij zijn hand op mijn knie legde. Als reactie deed ik mijn benen iets uit elkaar. Hij streeld heerlijk mijn knie en ging naar de binnenzijde van mijn been en streelde zich heel langzaam omhoog. Ik deed mijn benen nog iets verder uit elkaar en werd gek van velangen. Hij wist hoe hij mij gek moest krijgen. Ik schopte mijn pumps uit en voelde nu naar zijn kruis. Een stak gespannen rits gaf aan dat hij mij wel heel leuk vond.

Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn bovenbeen liggen
Hij was nu bij mijn kanten slipje aangekomen. En plagend streelde hij over het kleine stukje stof waarachter mijn poesje zich verborg. Toen hij voelde dat mijn slipje behoorlijk nat van de opwinding was geworden kreunde hij zachtjes. Hij deed het kruisje opzij en streelde nu mijn blote walletjes. Hij zei:”Je staat al helemaal voor me open schatje”. Waarop ik zei:”Ja, wat dacht je dan…. je maakt me helemaal gek met je gestreel”. We lieten elkaar los. Hij deed zijn broek en shirt uit. Hmmmm…. wasbordje…… Ik deed mijn slipje, rokje, en blousje razendsnel uit. Hij pakte me op en droeg mij naar zijn bed. Hij gooide mij op zijn verende bed en dook naast mij. En weer zochten onze lippen elkaar op in een innige streling. Hij streelde mijn borsten en mijn hele lichaam. Ik werd helemaal gek van verlangen. Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn bovenbeen liggen. Ik wilde hem voelen en stak mijn hand uit. Ik omklemde zijn hele mannelijkheid en bewoog mijn hand op en neer. Blij merkte ik op dat zijn eikel ook helemaal vet en vochtig was van mijn aanwezigheid. Ik trok aan zijn lul en hij kreunde. Ik was nu zo geil geworden dat ik mij uit zijn armen losrukte en mijn mond richting lul bewoog. Ik nam hem in mijn mond en begon hem te pijpen. Zijn eikel gleed langs mijn getuitte lippen. Ik maakte zijn heerlijke mannelijkheid helemaal nat met mijn spug en hij genoot volop.

Mijn poesje maakte onbeschaamd soppende geluiden
Waarschijnlijk deed ik het ‘te goed’ want na een tijdje zei hij dat ik even moest stoppen. Hij legde mij weer op zijn bed. Mijn benen uit elkaar. En zijn gezicht kwam richting poesje. Ohhh…. deze man kon echt heel goed aanvoelen wat een vrouw lekker vind. Met zijn lippen en tong maakte hij mijn lippen helemaal nat en likte ze teder. Ik voelde dat mijn lipjes steeds meer opgezet werden en open gingen staan. En toen ineens die tong op mijn klitje. Baffff. Heerlijk, Het duurde niet lang of hij liet mij heerlijk komen.
Toen ik even moest bijkomen stopte hij twee vingers in mijn natte poesje en vingerde mij op een heerlijke manier. Dit had ik nog nooit een man zo fijn voelen doen. Als dank hoorde hij mijn poesje natte soppende geluidjes maken.

Hij haalde zijn vingers er weer uit, pakte een condoom en deed dat om zijn gezwollen mannelijkheid. Hij kwam op mij af. Automatisch deed ik mijn benen wijd uit elkaar en omhoog. Hij had nu de volledige beschikking over mijn hele lichaam. Hij zette zijn lul tegen mijn opening aan en ik was zo gewillig en geil, nat voorbewekt dat hij er geheel in gleed. Een lekkere lul voelde ik naar binnen glijden. Zijn dikke lul beroerde mijn gevoelige vulva en ik genoot hoorbaar. Ik hijgde en kreunde. Hij begon nu steeds dieper te neuken en ik bleef zijn dikke apparaat voelen. Zijn onderbuik schoof tijdens zijn stotende bewegingen over mijn klitje boven mijn gleufje. Ik werd helemaal geil en schreeuwde dat hij me flink moest neuken.

Ik voelde een paar zweetdruppels op mijn lichaam vallen. En hij neukte zwetend door en door. Na een tijdje viel hij hijgend op mij. Ik dacht in eerste instantie dat hij al was klaargekomen. Maar dat was niet zo. Hij hijgde even uit.

“Ik heb een plannentje”, zei hij. Ik lag nog steeds met mijn rug op bed. Benen wijd. Hij kwam op zijn knieen naast me zitten. Hij trok het condoom van zijn harde lul af en stopte weer twee vingers in mijn poesje. Weer dat heerlijke gevoel van het vingeren. Hij was echt geweldig met zijn vingers.
“Trek me maar af schat” zei hij. En terwijl hij vingerde sloot ik mijn hand om zijn lul en trok op een soepele mannier aan zijn heerlijke lul. Zijn ballen stonden strak in de zak. Ontzettend geil om te zien. Zijn lul en ballen stonden ongeveer boven mij borsten. En ik kon goed zien hoe ik zijn lul lekker masseerde. Ik hoorde hem zacht kreunen.

Ik rook weer die heerlijke sperma lucht
En toen zag ik ineens uit zijn eikel, met kracht, een grote witte straal spema spuiten. Geil om te zien. Het warme spul belandde op mijn gezicht en haar. Een tweede en een derde krachtige straal spoot hij over mij heen. En daarna minder krachtig maar nog genoeg sperma om mij helemaal nat en glibberig te maken. Ik trok nog even voorzichtig door tot hij begon te verslappen. Heerlijk. Ik wreef het warme sperma over mijn lichaam uit. Die heerlijke zaadlucht rook ik weer. Lekker geil.

Hij vingerde mij nog even snel en diep en stopte toen ook. Wat mij betreft had hij nog wel even door mogen gaan, ha, ha. Maar ja, ik weet ook dat als een man “leeg” het snel afgelopen is.

Ik heb genoten. En dit was het begin van onze relatie. Die is inmiddels uit. Hij heeft dingen gedaan die ik echt niet kan goedvinden en hij is er met een andere vrouw vandoor gegaan. Ik zou zeggen: “succes ermee”.
Maar 1 ding is zeker, het was een geweldige lover en wist hoe een vrouw te plezieren. Waarschijnlijk gebruikt hij nu die ervaring ook bij zijn nieuwe vlam. Dat is dan weer jammer, ha, ha.

Groetjes van Els.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir