Duistere zolderkamer-seks (deel 2)

Duistere zolderkamer-seks (deel 2)
Er een knie hard in mijn rug wordt gedrukt, waardoor ik niet kan bewegen. Ik voel dat mijn enkels los worden gemaakt van de metalen constructie. Een hard geluid verteld mij dat deze nu wordt weggeschoven, terwijl de knie nu veranderd is in iemand die op mijn bovenrug is gaan zitten. Mijn borsten worden onder het gewicht van de man geplet tegen de houtenvloer, mijn stijve tepels drukke in mijn borsten. Als ik eindelijk weer de kracht heb om mijn ogen te openen wordt net op dat moment mijn hoofd opgetild, een stroeve leren band wordt voor mijn ogen langsgebonden. Terwijl ik besef dat ik niks meer kan zien voel ik dat het bandje van de gag ball juist wordt losgemaakt. De man schuift naar achteren totdat hij op mijn billen zit. Met een hand drukt hij tussen mijn schouderbladen, zodat ik niks anders kan blijven liggen. Met zijn andere hand legt hij mijn handen op mijn rug. Een slotje zorgt er nu voor dat de lerenbandjes om mijn polsen aan elkaar zijn geketend en ik geboeid op de grond lig.

Twee handen pakken mij stevig bij mijn bovenarmen en trekken mij overeind. Ik zit op mijn knieën, maar ben totaal gedesoriënteerd. Ik draai mijn hoofd heen en weer, in de hoop te kunnen zien waar ik ben, maar het heeft geen nut. Op het moment dat ik mijn hoofd terugdraai voel ik hoe mijn lippen in aanraking komen met een harde warme pik. Instinctief begin ik op de pik te zuigen. Een hand wordt op de achterkant van mijn hoofd gelegd en de lul wordt dieper in mijn keel geschoven. Het is een flink grote lul, want hij gaat veel dieper in mijn keel dan ik had verwacht. Als de pik echt niet meer verder in mijn keel past pakt de man mijn hoofd met twee handen vast en blijft zijn lul achterin mijn keel drukken. Als hij los laat schiet mijn hoofd naar achteren, maar voordat zijn lul uit mijn mond verdwijnt heeft hij mijn hoofd alweer vast en begint mijn hoofd heftig over zijn grote lul heen en weer te bewegen. Als hij zijn lul weer achterin mijn keel drukt voel ik dat twee andere handen mijn borsten stevig beginnen te kneden en weer met mijn tepels beginnen te spelen! Als de man nu weer loslaat verdwijnt zijn lul wel uit mijn mond. Mijn hoofd wordt omgedraaid en meteen wordt er een andere lul in mijn mond gedrukt. Deze is kleiner dan de eerste, maar het zegt meer over hoe groot de eerst was. De man drukt zijn lul diep in mijn keel, af en toe laat hij mij even naar lucht happen, maar deze momenten zijn maar kort. De andere man speelt ondertussen met een hand met mijn borsten en met een hand met mijn clitje.

De leren band wordt voor mijn ogen weggetrokken. Veel tijd om de situatie in mij op te nemen krijg ik niet, want de man, die ik herken als de man van zo net, pakt mijn haren stevig vast en begint als een gek zijn lul in mijn keel te rammen. Een mengsel van spuug en sperma stroomt ondertussen uit mijn mondhoeken over mijn kin, en eindigt in mijn haren en op mijn borsten. De man stopt het penetreren en drukt zijn lul voor ongeveer 20 seconden achterin mijn keel. Dan trekt hij hem terug, meteen wrijft hij ruw met zijn hand de sappen die uit mijn mond stromen over mijn gezicht en in mijn haar. Terwijl mijn haren nu half voor mijn ogen hangen, of eigenlijk meer aan mijn gezicht plakken, herhaalt hij het proces. Als het ritueel ditmaal eindigt laat hij mij los. Ik zak naar voren, maar de grond raak ik niet, doordat de andere man mij opvangt en in dezelfde beweging zijn grote donkere lul weer in mijn mond laat verdwijnen. Misschien geïnspireerd door de tweede man doet hij exact dezelfde handelingen. Als hij klaar is hangen en aan mijn kin tot op mijn borsten twee lange slierten met de sappen die in mijn mond gemengd zijn. De mannen herhalen allebei hun beurten nog twee keer, waarbij elke beurt de lul langer in mijn keel gedrukt wordt en het penetreren heftiger wordt. Als de laatste beurt erop zit draait de donkere man mij om en drukt mijn gezicht naar de grond, waardoor mijn kont in de lucht steekt. In dezelfde beweging dat mijn gezicht tegen de grond wordt gedrukt verdwijnt zijn grote lul diep in mijn kutje. Ik kreun luidruchtig. De donkere man heeft maar een paar seconden en enkele flinke stoten nodig om mij opnieuw te laten klaarkomen. Op het moment dat ik klaarkom trekt hij zijn lul terug en laat mij hulpeloos op de grond achter.

Heel lang kan ik niet op de grond blijven liggen, want de man die er de hele tijd al bij was, en zoals ik nu kan zien duidelijk een stuk ouder is dan de donkere man, schuift een groot houten gevaarte mijn kant op. De donkere man tilt mij op en legt mij op mijn rug op het gevaarte. Het houten gevaarte is een soort van hele grote stoel met aan beide zijkanten twee leuningen. Ik lig op mijn rug tussen beide leuningen. Mijn armen worden door de leuningen heen getrokken en mijn handen mogen bovenop de leuningen rusten. De lerenbandjes om mijn polsen worden aan twee ringen die op de leuningen zitten vastgebonden. De donkere man beveelt mij om mijn benen in de lucht te doen, terwijl de oudere man mijn hoofd achterover trekt en zijn lul nogmaals in mijn mond drukt. Terwijl ik mijn benen in de lucht heb bevestigt de donkere man een extra balk tussen de twee leuningen, waardoor mijn knieën in de richten van mijn borsten worden gedrukt en mijn kut vier in de lucht steekt. Terwijl ik de oude man blijven pijpen pakt de donkere man mijn voeten vast en drukt zijn lul opnieuw in mijn kut. Terwijl beide mannen een andere ingang van mij penetreren pakt de oude man ondertussen mijn borsten weer stevig beet. Opnieuw begint hij met af en toe stevig kneden, mijn tepels draaien en mijn borsten net zover omhoog trekken totdat mijn tepel tussen zijn vingers losschiet. De oude man blijft zijn lul vooral zo diep en zo lang mogelijk in mijn keel drukken, terwijl de donkere man ontzettend harde en diepe stoten geeft. Na een paar minuten wisselen de man van positie. Behalve dat donkere man mijn borsten niet kneed, maar mijn tepels hard terug in mijn borst drukt, doen ze verder exact hetzelfde. Opnieuw wisselen ze na enkele minuten van positie. De oudere man drukt ditmaal zijn lul niet in mijn mond. De donkere mijn duwt zijn pik in mijn kut en trekt mij aan mijn haren zover mogelijk overeind en begint dat als een bezetende zijn pik in mijn kutje te rammen. Opnieuw duurt het niet lang voordat ik klaar kom.

Dat is voor de oudere man blijkbaar het teken om opnieuw zijn lul in mijn mond te duwen, terwijl de donkere man ondertussen in hetzelfde tempo mijn kutje penetreerd. De oudere man begint mij nu ook heftig te penetreren. Als snel loost hij zijn zaad in mijn mond. Terwijl de donkere man nog bezig in om zijn orgasme te bereiken stroomt het zaad van de oudere man uit mijn mond langs mijn wangen in mijn ogen en haren. Terwijl ik voel hoe de donkere man een ontzettende grote hoeveelheid zaad in mijn kutje spuit, spuug ik nog wat zaad van de oudere man uit mijn mond wat in mijn oog beland. Terwijl ik bedekt met sperma, zweet en spuug in het houten gevaarte blijf liggen verdwijnen de mannen uit de kamer…

Wordt vervolgd!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir