(hetero)Sauna

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

(hetero)Sauna
Het was een stressvolle week geweest. Een sauna leek me een goed idee om al het gedoe van mijn werk van me af te zweten. Zaterdagen zijn in de enige sauna in Den Bosch over het algemeen niet al te druk. Genoeg gelegenheid om in alle rust een paar rondjes te maken. Geregeld ga ik naar een homosauna, maar dan komt het er meestal niet van om te doen waar de sauna voor is bedoeld: zweten.
In de sauna is inderdaad rustig. Een handvol gasten zitten aan de koffie in het restaurant. Ik wandel naar de heetste sauna. Daar kom ik immers voor. Ook daar niet veel mensen. Opvallend is een stelletje. Blonde vrouw met en donkere man. ‘Hoe cliché’: bedenk ik me jaloers. Het is al weer een tijdje geleden dat mijn vaste Surinaamse maatje langs is geweest. Ook dat zijn zonder uitzondering ‘steamy sessions’. Mijn gedachten dwalen af naar de laatste keer terwijl ik meteen naar de hoogste bank kruip. Glenneth heeft me toen in alle mogelijke standjes genaaid. Met zijn grote pik in gedachte moet ik moeite doen om geen stijve te krijgen. Ik dwing me terug naar nu. Ik kijk uit op het jonge stel. Ze zitten dicht tegen elkaar en praten zacht. Lachen elkaar verliefd toe. Ze zien er allebei goed uit, maar hij spant de kroon. Bijzonder knap, mooi gespierd, sixpack en een grote stevige slappe lul. Ik dwing me om niet te kijken. Met mijn ogen dicht geniet ik van de hitte. Loom sluit ik mijn ogen en probeer aan niets te denken. De week vloeit langzaam uit mijn lichaam.
Als ik gerommel hoor, zie ik de vrouw uit de sauna lopen. ‘Ik blijf nog even’, klinkt het nog net hoorbaar. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Hij glimlacht terug en staat op. ‘Jammer’, denk ik. Maar dan loopt hij op me af en klimt naast me. ‘Ook even bovenin’ zegt hij ‘Ik houd van heet.’ Ik knik alleen maar. Mijn gedachten in de hoogste versnelling om wat zinnigs terug te zeggen. ‘Mijn week was zo druk, ik ben hier om te lekker ontspannen’. Hij kijkt me aan en knikt; ‘De mijne ook, er leekt maar geen einde aan deze week te komen. Devon, by the way.’ Ik noem mijn naam en geef hem een hand. Zijn hand knijpt zachtjes de mijne en houdt hem net iets langer vast dan noodzakelijk. Hij vraagt me of ik hier vaker kom. We kletsen wat verder over allerlei grote en kleine zaken. Devon blijkt een aardige en intelligente man te zijn.
Ondertussen zitten we wat naar elkaar toe gedraaid om het gesprek wat aangenamer te maken. Zijn handdoek is daarbij een beetje opengevallen. Ik zie een mooie flinke donkere lul loom op de saunabank rusten. Devon ziet dat ik kijk en glimlacht breed. Hij doet zijn benen iets verder uit elkaar. Ik zie beweging komen in zijn aantrekkelijke pik. Ik glimlach terug. Ook ik spreidt mijn benen zodat hij ziet dat hij me niet onberoerd laat. Mijn lul is ondertussen half stijf en ik zie hem kijken. Als ik weer naar beneden kijk zie ik dat zijn lul flink groter is geworden. Brutaal maak ik een opmerking over wat ik zie. “je mag hem wel aanraken ”, fluistert hij zacht. Zonder aarzeling pak ik zijn lul in mijn handen. Ondertussen staat de flinke pik tot zijn navel. Ik buig me voorover en neem hem in mijn mond. Devon leunt naar achteren en kreunt geil. Ik hoor de deur en er komen twee vrouwen binnen. Snel stop ik en ik ga rechtop zitten, Devon verbergt zijn lul weer onder zijn handdoek. “Ik wil dit wel afmaken”, zegt hij zodat ik het alleen kan horen. Snel overweeg ik waar dat zou kunnen. “ik ga naar het herentoilet en laat de deur open”, fluiter ik hem toe. Ik sta op en verlaat de cabine.
Ik laat de deur van de wc op een kier. Niet veel later glipt Devon snel binnen. Hij doet de deur op slot en draait zich om. Zonder woorden maakt hij zijn handdoek los. Hij is aalglad geschoren. Ik lik zijn kale ballen en til ze met mijn tong op. Dan naar boven langs zijn harde lul. De aders liggen dik onder de huid. Tevreden geluiden boven me. Er parelt een druppel voorvocht op zijn eikel. Ik zuig het heldere sap op en neem dan zijn eikel in mijn mond. Langzaam duw ik mijn mond centimeter voor centimeter verder over zijn donkere lul. Ik neem hem zo diep mogelijk. Het lukt me niet helemaal. Dan voel ik twee handen op mijn hoofd. Hij neemt duidelijk geen genoegen met half werk. Terwijl hij met zijn handen mijn hoofd naar zich toetrekt, beweegt hij zijn onderlichaam naar voren. Hier is geen ontkomen aan. Na een minuut lukt het me mijn keel te ontspannen. De grote pik glijdt langs mijn strottenhoofd. Ik hoor een diepe kreun en een bemoedigend: “Ja, zo wil ik het, helemaal in je keel”. Hij voert het ritme op. Hij neukt stevig door. De druk van zijn handen wordt minder. Ik moet even op adem komen. Zijn lul zit onder mijn speeksel. Dikke klodders druppelen op de grond. Veel tijd gunt hij me niet. Hij steekt zijn staaf weer in mijn mond. Mijn strot is ondertussen helemaal ontspannen en zijn eikel glijdt in mijn keel. Met een gelijkmatig ritme neukt hij me. Hij voert het tempo op. Boven me hoor zijn gehijg heftiger klinken. Ik voel zijn lul dikker worden. Hij komt klaar met een luide grom. Hij trekt zijn pik iets terug. Ik proef zijn warm-bittere zaad. Een paar flinke golven volgen. Hij trekt zijn lul helemaal uit mijn mond. Zijn zaad vermengt met mijn spuug. Het contrast van het bleke vocht met zijn zwarte pik is groot.
“Hoeveel tijd heb je nodig om te herstellen,” vraag ik vervolgens. “Geen problemen met een tweede ronde. Ik wil je neuken,” antwoordt hij en dat wordt bevestigd door zijn pik. Die is nauwelijks in formaat afgenomen. Ik draai me om, spuug op mijn vingers en besmeer mijn anus. Twee vingers duw ik naar binnen om mijn kringspier los te maken. Ik spreid mijn benen over te wc-pot, buig me voorover en leun op de stortbak. Zijn pik glijdt tussen mijn benen. “Klaar?” vraagt hij me kort. Ik bevestig met een even kort antwoord. Ik voel zijn eikel naar binnen glijden. Zijn pik is nog glad van ons gezamenlijk vocht. Hij pakt me bij zijn schouders en duwt in een keer fel door. Ik ben los en ontspannen genoeg om het zonder pijn te doorstaan. Mijn pik eigen pik is nog steeds stijf en ik begin mezelf te rukken. Met lange halen ramt hij stevig door. Ons vocht maakt dat het soepel gaat. Hij hijgt in mijn nek. Zijn bewegingen worden sneller en korter. Bij mezelf voel ik het opborrelende gevoel van een orgasme. Het kreunen en hijgen achter me wordt luider. Met een harde finale stoot spuit hij zijn zaad diep in mijn kont. Uitgeteld hang hij over me heen. Ook ik bereik het eindpunt. Met een paar stevige stralen spuit ik mijn zaad in de pot. Langzaam trekt hij zich uit me. Ik houd van dat gevoel. Ik draai me om en kus hem op zijn mond. Hij opent zijn lippen en we kussen alsof we nog moeten beginnen. “Ik moet gaan, mijn vriendin wacht op me in het restaurant” zegt Devon. We glippen naar buiten. Woordeloos nemen we afscheid. Rick glimlacht: ‘tot ziens’. Ik geef hem een korte tik op zijn mooie ronde billen. Even later zit ik in het restaurant achter een cappuccino. Devon zit met vriendin bij de open haard. Ze lijken echt verliefd. Ik hoor zijn vriendin zeggen dat ze even naar het toilet moet. Ik handel snel en loop naar de bar waar ik een pen vraag. Ik neem een servetje en schrijf mijn telefoonnummer op. Als ik naar de lockers loop passeer ik mijn donkere minnaar van een kwartiertje geleden. Ik druk hem het servetje in het voorbijgaan in zijn hand. Op de gang kom ik de vriendin van Devon tegen en knik vriendelijk met een brede glimlach. Ze groet onwetend terug. Een paar uur later krijg ik een sms’je van een voor mij onbekend nummer. ‘Bedankt voor vanmiddag, de seks met mijn vriendin is geweldig, maar ik wil jou voor ernaast’. Ik stuur tevreden een berichtje terug: ‘altijd welkom, laat maar weten wanneer’.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir