Eerste vakantie alleen

Amateur

Eerste vakantie alleen
# Frankrijk eerste vakantie alleen

## Eerste ontmoeting
Marie ligt lekker in haar bikini bij het zwembad te bruinen. Ze is heel trots op haar lichaam, ze heeft dan ook net voor de zomervakantie een nieuwe gekocht. In deze bikini komen haar vrouwelijke vormen goed tot uiting had de verkoper gezegd. De verkoper had haar een bikini setje uitgezocht die netjes over haar tepels gingen en haar tieten mooi op duwden,ze was zelf erg trots dat haar tieten tegen elkaar aan kwamen en een mooie decolleté gaf. Het topje was in een gedurfde panter print, zelf zou ze deze nooit uitkiezen maar ze vond het wel sexy. Haar slipje was niet echt een zwembroek te noemen, meer een kruising tussen een string en een slipje. De voor en achter kant zat niet zoals normaal met een touwtje vast maar met een soort kliksysteempje,dit leek niet zo’n probleem te zijn. En de set was in de aanbieding,dus had ze het sexy setje maar gewoon gekocht.

Ze was op haar buik gedraaid met oordopjes in lekker muziek aan het luisteren en haar bikini bandje los. Ze voelde haar ligbedje bewegen en keek om, ze zag een charmante jongen zitten met een fles zonnebrand in zijn handen. Hij zei dan ook, zal ik je insmeren anders verbrand je je nog. Dit was haar eerste contact met een jongen op vakantie, en ze vond hem er wel leuk uitzien. Ze zag geen reden waarom het geen goed idee was en knikte nonchalant ja en ging verder met liggen. Ze voelde iets op haar rug en schrok enorm, ze had geen ijskoude zonnebrand verwacht. Ze schrok omhoog en keek om naar de onschuldige kijkende jongen, ze merkte dat jongen niet naar haar ogen keek maar naar haar volle tieten met perfecte tepels. Ze deed alsof er niks aan de hand was en ging weer liggen, de jongen zat nog steeds vol ongeloof naar haar te kijken. Marie zei dan ook,” en, Smeer je nog of blijf je staren?”. Ze voelde zich gewild,het voelde goed. Ze voelde nogmaals de koude zonnebrand op haar rug, en daarna twee handen die behendig alles uitsmeerde. Daarna weer een koude scheut in op haar kuiten,ook dit werd fijn uitgesmeerd. Toen voelde ze net onder haar string nog een kou scheut,en voelde zijn handen eerst op haar onderbenen, langzaam omhoog werkend. Ze vroeg zich af hoe ver hij durfde te gaan, hoe ver ze wilde dat hij ging. Hij ging eerst voorzichtig aan de onderkant van haar billen,toen ze niet tegen spurtte ging hij steeds verder over haar kont. Hij pakte nu haar billen echt vast en masseerde ze. Hij dacht ik kan gewoon verder gaan zolang ze zegt dat ik moet stoppen. Ze was heel mooi, ze had een mooie grote stevige kont,mooie lange benen en zoals hij al gezien ook hele mooie dikke borsten. Steve was zich al aan het voorstellen hoe het was om zijn pik er eens goed tussen te steken. Ze had ook een hele ondeugende blik in haar ogen, zoals ze zojuist naar hem had gekeken toen hij iets te royaal met de zonnebrand was . Hij werd uit zijn dagdroom gehaald toen hij merkte dat ze afkeurend om keek en toen naar zijn broek. Hij had een stijve gekregen,hij schaamde zich en liep snel weg.

Marie dacht bij haarzelf, het bikini setje is inderdaad erg sexy. De jongen had bijna een minuut naar haar gestaard en een bobbel in z’n broek gekregen.

Ze maakte haar topje vast en keek triomfantelijk om haar heen.
Ze zag vooral gezinnen waarbij de kinderen in het zwembad spelletjes aan het doen waren, de vrouwen bezorgt hun kinderen in de gaten hielden en de mannen de schaars geklede vrouwen nakeken. Ook was er een groep jongens, deze waren met elkaar aan het kuiten en de vrouwen in de gaten aan het houden. De jongens hadden een mooie plek naast de douches van het zwembad gesetteld zodat ze elke chick die kwam douchen goed konden bekijken. Marie vroeg zich af of ze ook lustig naar haar zouden kijken, ze besloot vol zelfvertrouwen naar de douche te lopen en zich eens goed te showen. Ze liep een beetje met een schuddende beweging zodat haar tieten extra stuiterden. Ze keek niet om zich heen maar vol van zichzelf ging ze onder de douche staan. De douche was erg koud, ze voelde haar tepels hard worden. Ze keek even om zich heen, en het werkte, elke man keek bijna met open mond naar haar. Ze voelde zich gewild. Ze stapte onder de douche vandaan en kneep in haar bikini topje om het water eruit te laten, ze kneep expres haar borsten tegen elkaar zodat ze nog groter leken. Ze begon langzaam en uitdagend het zwembad rond te kijken, bijna elke man keek meteen weg en hoopte dat hun vrouw hen niet betrapt met staren.

Marie voelde zich heel zelfverzekerd en gewild, ze vond het heerlijk en werd er zelfs een beetje nat van. Het normaal zo verlegen kleine meisje voelde zich nu als een grote volwassen vrouw, haar lichaam was dan ook als een volwassene.

De groep jongens keek naar het schaars geklede meisje en vonden haar geil maar heel arrogant. Alsof ze iedereen in het zwembad kon krijgen en beter was dan hun. Pieter, beetje de leider van de groep zei dan ook lachend; ” dan kan ze ons ook allemaal krijgen”.

Marie keek nog eens rond checkte haar bikini en dook elegant het water in, ze kwam heel cliché met haar haar omhoog zwaaiend naar boven.

Alsof een start schot was gegeven, sprongen de jongens achter haar aan het water in. Ze kon niks zien door de spetters en voelde af en toe een hand voelend langs haar lichaam gaan.

Marie boos van de ongepaste aanrakingen keek met gif naar de jongens,de jongens hadden geen aandacht voor haar ogen en zag hun blikken naar naar lichaam gaan. De bikini was helemaal verschoven en de perfecte volle rondingen waren zichtbaar. In schrik en schaamte deed marie dr bikinitopje snel goed. Ze werd nog steeds uitgelachen en bekeken, al snel had ze door waarom. Een van de jongens hield haar stringetje omhoog. Het leek een beetje de leider. Hij zei tegen haar,als je je mini stringetje terug wil,moet je er wel wat voor doen.

Marie reageerde er niet eens op een liep op hem af om het slipje terug te pakken, ze werd tegen gehouden door twee andere. Een ervan greep haar kont vast, de ander had zijn hand al op haar tieten. Ze voelde zich natter worden en vond het eigenlijk wel geil. Er stonden en stuk of 5 jongens om haar heen die haar allemaal wilde aanraken en wie weet wat nog meer.

Boos zei ze tegen de leider,wat wil je dan dat ik doe. Hij zei, mijn naam onthouden, Steve, en het aardig vragen of je je slipje terug mag. De jongen aan de rechter kant ging nu met zijn andere hand richting haar kutje,ze voelde een lichte aanraking, wachtend op een tegen reactie. Marie wachtte even toen ze het heerlijke gevoel aan haar kutje voelde. En zei toen ze de vinger naar binnen voelde gaan, oke Steve mag ik mn bikini terug. Steve gooide het naar haar toe en ze werd meteen losgelaten door de een,de ander ging nog een keer rustig op een neer met zijn vinger, ze voelde zelfs zijn stijve pik tegen haar bil aan. Ze zwom weg en het lekkere gevoel was weg. Ze trok zich snel aan en ging ervandoor. hoorde de jongens lachen en praten

## Eerste nacht

Bij haar tentje aangekomen had ze een raar gevoel in haar buik, misselijk, geil, trots en honger. Honger naar twee dingen, eten en seks. Door het incident bij het zwembad had ze zich geil gevoeld en het liefst de handen haar nog eventjes laten betasten.

Opweg naar het bakkertje van de camping kwam er een vrouw op het pad die dezelfde kant op ging. De vrouw was midden 30 en gekleed alsof ze op een cruiseship zat. Een stijlvolle strakke rok en een bijpassend franje blouse,waarvan de bovenste knoopjes openstonden en haar fel oranje bh verrieden . Haar vormen kwamen heel mooi uit door de strakke jurk.

Bij de bakker bestelde de vrouw 2 stokbroden en 4 croissants, blijkbaar was ze met haar gezin op vakantie. Marie kwam bij de kassa aan en slaakte een kreet,de vrouw keek geschrokken om. Wat is er aan de hand? Ze was haar portefeuille vergeten…De mooie vrouw bood aan te betalen, ze had ook wel eens gehad dat ze haar geld was vergeten en snapte het helemaal. Het deed de vrouw denken aan haar eerste vakantie helemaal alleen.

Marie bedankte de vrouw nogmaals en vroeg of ze even mee liep naar haar tent zodat ze haar terug kon betalen. Bij de tent aangekomen zei de vrouw dat ze weg moest en haar een andere keer terug kon betalen.

Marie ging lekker vroeg in haar slaapzak de dag evalueren en gaf haar eerste dag een cijfer, een 7 deze was omdat ze zich zo lekker en gewild had gevoeld die dag.

Ze werd wakker door de tent, Marie hoorde de rits opengaan. En rook een alcohol lucht naar binnen komen, maar kon niet zien wie naar binnen kwam. Pakte vol angst haar zaklamp en scheen recht in het gezicht,het was de vrouw van vanmiddag!
De dronken vrouw kroop in de tent en kwam naast haar liggen, er zaten witte vlekken overal op de mooie rok. De rok zat niet meer strak omlaag maar was nu zo hoog opgetrokken dat haar kont helemaal zichtbaar was. Nu Marie beter keek leek de make up ook helemaal uitgelopen. Ook haar gezicht en voorkant zat vol witte plakkerige vlekken. Het blousje hield nu ook weinig aan de verbeelding over. Haar tepels waren goed te zien. De vrouw was zichtbaar uitgeput en stonk naar drank en zweet. Ze sliep meteen.
Marie had een vermoeden wat er was gebeurt maar liet de vrouw slapen,keek nog even uit het tentje en wou de rits dichtdoen. Ze bedacht toch nog even snel naar de wc te gaan. Bijna Bij het gebouw aangekomen hoort ze lawaai en gelach,en dronken kreten. “Die milf was lekker! Ze pijpte me wel heel erg gretig! Ik heb haar helemaal vol gespoten! Ik zou zo nog een keer willen! “.
Haar vermoeden was bevestigd. Ze liep stilletjes verder naar het toiletgebouw, en ging naar de wc. Ze voelde dat ze nat was,ze spoelde door en ging richting de tent. Ze zag twee jongens tegen een boom aan plassen,ze kon de pikken goed zien omdat ze nog geen 2 meter verderop stonden. Zonder dat ze het wist begon ze zich te vingeren en te fantaseren wat ze met die twee pikken zou doen. Ze kwam al bijna, per ongeluk kreunde ze. De twee jongens keken haar recht in de ogen aan een zagen wat ze aan het doen was.

Marie begon richting haar tent te rennen, de twee jongens volgde haar stilletjes. Marie keek om haar heen hopend dat ze niet gevolgd was. De vrouw in haar tent was zo te zien al ontnuchterd en keek haar vragend aan. Vervolgens naar zichzelf kijkend, ze leek een beetje geschokt. Toen ging de rits van de tent open, en kwam er een geweer naar binnen. Een stem zei dat ze naar buiten moest komen, de vrouw gehoorzaamde en kwam half naakt op haar knieën naar buiten. Ze hadden niet verwacht dat de geile milf in het tentje te vinden. Ze zeiden tegen elkaar 2 voor de prijs van een. Marie kwam nu ook naar buiten. Voordat ze helemaal buiten was werd ze naar buiten getrokken, haar shirt scheurde en liet een scheur precies in het midden van haar shirt achter. Ze leek nu wel een hoertje.

De jongens bevalen hun gevangen te lopen, raar genoeg weg van de groep. Eenmaal op het voetbalveld aangekomen begonnen ze zichzelf uit te kleden. De vrouw met haar eerst zo nette kleren leek er zin in te krijgen. Ze begon al naar beide pikken te graaien. De hele mooie vrouw met lichtblonde haren en felblauwe ogen had een geile blik in haar ogen. Een van de jongens pakte enthousiast zijn telefoon en zei dat er meer geneukt kon worden bij het voetbal veld. De jongens bonden de milf met een riem om haar handen om de voetbalgoal. Ze kreunde van verlangen. De een zei tegen de ander, ga maar alvast ik hou deze nog even bezig. En duwde zijn lul in de mond van de vrouw. De vrouw keek de jongen vol verlangen en begon woest te pijpen.

Ondertussen werd marie met een geweer in haar rug op een klein bergje geleid dat uitkeek op de pijpende vrouw. De vrouw stopte en kreunde, neem me! Hoorde marie. En zag de jongen nog eens diep in haar strot duwen en sloeg haar met de platte hand op de wang, braaf! De vrouw die netjes voorover gebogen stond werd nu door de jongen hard genomen.

Marie vond het er wel geil uitzien hoe de vrouw zichzelf helemaal verloor in verlangen. Toen gooide de jongen het wapen op de grond en begon haar te betasten,eerst zagjes en steeds ruwer. Ze ging automatisch ook aan hem zitten. Ze wilde zijn lul. Ze pakte deze stevig vast en ging heel langzaam naar achteren. Steeds sneller. Toen hoorde ze opeens de vrouw hard kreunen, de jongens waren gearriveerd en ze was al eenmaal gekomen. Ze was weer losgemaakt en er stond een groepje jongens half haar leeftijd omheen. Marie kon het niet zo goed meer zien.

Daisy zag alle jongvolwassen lullen om haar gezicht heen. Ze zat op haar knieën en trok zoveel mogelijk jongens af en pijpte omste beurt de jonge jongens. Toen werd ze van haar knieën gehaald en werd met kracht voorovergebogen. Haar hoge hakken lieten haar zongebruinde kontje er nog beter uitzien.
Ze voelde de eerste pik zachtjes in haar kutje gaan, ze kreunde en pakte snel twee pikken vast en een derde werd al in haar mond gepropt. Ze keek de jongen uitdagend aan die ze aan het pijpen was, en hij spoot haar mond al vol. Voordat ze kon slikken kwam de volgende lul al. Degene die niet aan de beurt waren trokken haar kleren van het lijf en schelde haar uit voor hoer en noemden haar een nympho milf.

Marie was onder de indruk van Daisy,ze had nog een glimp opgevangen van de groep om Daisy heen . Hoe snel er jongeren bij kwamen en leeg weg gingen. Sommige stonden met hun telefoon filmpjes te maken hoe ze haar namen. Marie was ondertussen op haar knietjes gegaan en wist niet goed wat ze moest doen. Haar hoofd werd al vast gepakt en richting de lul bewogen, ze deed haar lippen stevig op elkaar zodat de lul niet haar mond binnen kon. De jongen hield marie haar neus dicht, en niet veel later deed marie haar mond open om naar lucht te happen. De lul schoot naar binnen en er werd tegen haar geroepen, als ik je tanden voel dan krijg ja slaag! Ze vond het eigenlijk wel geil, ze had gewoon een pik in haar mond. Ze had goed gekeken hoe daisy deed pijpen en probeerde het na te doen, al snel hoorde ze gekreun. Er kwam een gevoel van trots op,hij vindt het lekker. Maar ze wilde zelf ook bevredigt worden. Ze stond op en zei, neuk me! Zonder haar kleren uit te doen of voorover te buigen, hij wilde dat hij alles deed. De jongen keek verbaasd door deze wending. Trok haar al half kapotte japon in flarden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir