De Masseur – 6 – Nagerecht

Anal

De Masseur – 6 – Nagerecht
Ik hoorde hoe het laken werd weggehaald. De mannen waren duidelijk enthousiast. Mijn nieuwsgierigheid was zo hoog, maar ik durfde niet de blinddoek weg te trekken. Ik was omgeven door vijf geile mannen, en ik was het toetje. Neuken zou er niet van komen, maar wat dan wel? Ik voelde vingers op mijn tepels. Opnieuw werd er hardhandig mee gespeeld, en ik duwde mijn borsten naar voren om aan te geven dat ik dit stiekem wel enorm lekker vond. Vlak daarna hoorde ik wat rammelen en ik voelde iets kouds op mijn tepels, wat meteen strak trok. Klemmen! Deze waren anders dan eerst, want het kettinkje rustte op mijn borst. Al snel werd deze gepakt en werd er aan de klemmen getrokken. Niet heel hard, maar voldoende om mij te laten kreunen. Het kettinkje werd in mijn mond gestopt.
“Kijk eens omhoog.” Ik wist wat ze wilde, maar ik wist niet hoe lang het kettinkje was. Voorzichtig begon ik, maar ik kreeg een tik tussen mijn benen. “Omhoog kijken, zei ik.” Mijn hoofd rukte ik naar boven, en meteen voelde ik een heerlijke pijnscheut door mijn lichaam schieten. De mannen lachten om mijn gekreun.
“Knik eens ja,” zei een andere stem. Stelletje sadisten, dacht ik in mezelf, maar ik kon niet anders dan toegeven dat dit heerlijk was. Ik knikte met scherpe rukken, mijn borsten stuiterden op en neer en mijn lichaam schokte. Opnieuw gegrinnik. Ik was geil, en dat liet ik hen weten ook. Ik trok mijn knieën iets op en spreidde mijn benen. De lucht streek langs mijn clit.

“Mannen, ik geloof dat de slet iets wil. Waarschijnlijk nog niet voldoende afgekoeld. Is er iets wat je wilt?” Ik knikte, de pijnscheuten zond een nieuwe vloedgolf tussen mijn benen. Ik kreunde en duwde mijn heupen omhoog.
“Geef mij die eens aan,” de mannen waren duidelijk enthousiast. Ik voelde iets in mijn kut glijden, en al vrij snel begon het zacht zoemend te trillen. Ze bewogen het traag in en uit. Mijn benen werden omhoog gedrukt, zodat mijn kut nog dieper gepenetreerd kon worden. Andere handen begonnen met mijn clit te spelen, met mijn borsten. Overal voelde ik handen, vingers. Pijnscheuten, genot. Stemmen die me opdroegen te komen. Het kettinkje werd tussen mijn lippen vandaan gehaald en ik voelde een lul tegen mijn lippen. Ik pijpte zo goed als ik kon, en ik voelde hoe hij al vrij snel op het randje van een orgasme kwam. Hij trok zich uit mij en niet veel later voelde ik zijn warme sperma op mijn borsten. Een volgende lul drukte zich in mijn mond. Hetzelfde ritueel. Ik pijpte, hij trok zich terug en kwam op een lichaamsdeel. Nu op mijn onderbuik. De volgende ook op mijn borsten. De laatste in mijn gezicht.

Mijn lichaam was moe, maar ik voelde me nog energiek. De vibrator werd uit mijn lichaam getrokken, vlak na mijn laatste orgasme. Ik schokte nog wat na, voor ik een felle pijn voelde. Er werd hard aan het kettinkje getrokken en ik kon niet anders dan mee gaan. Net zo lang tot ik overeind zat. De blinddoek werd van mijn gezicht getrokken en even knipperde ik naar het felle licht. Alle mannen stonden tevreden naar mij te kijken, een enkeling borg zijn nu slappe lul nog weg.
De stilte werd doorbroken door een van de mannen. “Dit is een goede slet. Een plaatje. Ik denk dat je hier nog wel verder mee kunt gaan. Neem haar mee zondag naar mij. Ik heb leuke plannen met haar.” Ik keek naar hem. Hij had, na de instructeur, het beste lichaam van iedereen. Een mooie man, met een sadistische fonkeling in zijn ogen. Hij stapte nog eens naar voren en trok aan het kettinkje, zodat ik van de tafel af gleed. Daarna draaide hij me andersom en drukte mij op de tafel.
“Mooie kont ook. Is ze daar al gebruikt?” De instructeur stapte naar voren en legde zijn hand op mijn rug.
“Zeker. Laat jezelf eens fatsoenlijk zien.” Hij zei dat met een klein kneepje in mijn huid. Ik trok meteen mijn billen uit elkaar en holde mijn rug. Ik voelde hoe een vinger over de ingang gleed, maar hij ging niet naar binnen.
“Prachtig,” was het enige wat ik hoorde.

De handen verdwenen en ik werd weer overeind getrokken.
“Heren, bedankt voor de fijne avond,” sprak de instructeur. Ze deelden nog laatste woorden uit terwijl iedereen naar de deur schuifelde. Ik liep mee en maakte de deur open. De koude buitenlucht stroomde meteen over mijn vochtige lichaam. De mannen stroomden langzaamaan naar buiten. Sommigen negeerden mij en liepen weg, anderen voelden nog een laatste keer aan mijn gevoelige clit of mijn borsten. De man die ons heeft uitgenodigd bleef nog even voor mij staan.
“Ja, dit is een goede,” zei hij tegen de instructeur. Hij kneep nog eens in mijn borsten en mijn billen, alsof hij ze wilde testen. Daarna stak hij zijn hand op, draaide zich om en liep de deur uit.

Ik sloot de deur achter hem en draaide me om naar de instructeur. Mijn blik moet verwachtingsvol zijn geweest, want hij lachte.
“Wat, heb je nu nog niet genoeg gehad? Je gaat eerst douchen, zo ga ik je niet neuken.” Hij nam mijn hand en trok mij mee de trap op, meteen naar de badkamer. Daar maakte hij de klemmen los en masseerde ze zacht tot de pijn weer was over gegaan in puur genot. Daarna duwde hij me onder de douche en liep de ruimte uit. Ik zette de kraan aan en liet het heerlijke warme water over mijn lichaam spoelen. Ik sloot mijn ogen en bleef even zo staan. Daarna pakte ik de shampoo die op een plankje stond en draaide me om. De instructeur kwam op dat moment binnen lopen en ik besloot hem uit te dagen. Ik zeepte me zo sensueel mogelijk in, liet het sop langs mijn borsten glijden en voelde hoe het zelf een weg vond langs mijn kut. Ik bewoog mijn heupen heen en weer, opende mijn benen en liet mijn handen daar tussen glijden. Ik sloot mijn ogen en kreunde toen ik mijn clit voelde. Ruw werd mijn hand weggetrokken.
“Waag het niet. Je lijkt me schoon genoeg.” Hij draaide de kraan uit, drukte een handdoek in mijn handen en trok me uit de cabine. Ik droogde me zo snel mogelijk af en liep daarna achter hem aan naar zijn slaapkamer. Hij had een prachtig groot bed, bedekt met een sexy rood dekbed. Hij bleef staan om zijn kleren uit te trekken, maar ik liet me vast op het bed vallen.

Ik draaide me op mijn rug en trok mijn benen op. Ik liet mijn handen langzaam over mijn lichaam glijden, maar bleef uit de buurt van mijn kut en tepels. Die waren voor hem. Ik bewoog mijn heupen in zijn richting, lokte hem dichterbij. Ik kreunde diep toen hij op zijn knieën op bed kwam zitten, zijn stijve lul naar mijn kut gericht. Alle mannen waren wel één of meerdere keren gekomen, maar ik wist dat hij nog niet zo ver was gekomen. Hij wilde mij privé. Ik duwde mijn heupen weer omhoog en voelde het puntje van zijn eikel over mijn kut glijden. Nu was het mijn beurt om hem nog niet toe te laten, maar hij vermaakte zich met dit spelletje. Hij was net zo geil als ik, maar hij was geduldiger dan ik. Al snel pakte ik zijn lul en wilde hem bij mij naar binnen leiden, maar hij trok zich terug.

In plaats daarvan kwam hij tussen mijn benen zitten, zijn gezicht bij mijn kut. Hij blies zacht, voor ik zijn tong over mijn clit voelde glijden. Ik kreunde en wilde mijn handen op zijn hoofd leggen om hem te laten weten hoe graag ik hem wilde, maar hij trok me weg. In plaats daarvan pakte ik mijn knieën beet en trok mezelf zo open mogelijk. Op het randje van mijn orgasme, kwam zijn sadisme weer boven zetten. Hij kwam iets overeind zitten en duwde zijn vingers bij mij naar binnen. Met zijn andere hand gaf hij een tik op mijn clit. Een tweede, nog hardere volgde. Een derde, vierde. Al snel was ik de tel kwijt en probeerde ik mijn benen weer te sluiten. Hij duwde ze open en kwam boven mij hangen. Zijn lul voor de ingang van mijn kut.
“Dit is toch wat je wilt, slet?” Ik beet op mijn lip en knikte.
“Zeg het.”

“Neuk me.” Hij trok een wenkbrauw omhoog en liet zijn eikel over mijn clit glijden.
“Neuk me, gebruik me. Neuk me zo hard als je kunt. Ik wil je, diep in mij.” Hij kuste me, drukte zijn tong naar binnen en zoende me. Zijn hand vond mijn borst en hij speelde met mijn tepels alsof hij was vergeten dat ze zojuist mishandeld waren door de klemmen, grotendeels door mijn eigen toedoen. En eindelijk voelde ik hem. Hij stootte zich diep naar binnen en begon meteen te bewegen. Mijn gekreun vulde de ruimte, terwijl ik me liet verliezen in de wereld van pure lust. Het duurde niet lang. Hij trok zich terug en trok mij op mijn knieën. Een hand tussen mijn schouderbladen dwong mij terug naar het bed, mijn kont omhoog, mijn rug gehold. Ik voelde hoe hij zichzelf naar de ingang van mijn kut geleidde, maar met mijn hand hield ik hem tegen. Hij was nat van mijn vocht en ik duwde hem naar mijn kont.
“Hm, ik heb wat in je los gemaakt, merk ik.” Hij duwde zich naar binnen en wachtte niet tot mijn lichaam gewend was geraakt aan hem. Hij begon meteen te bewegen, harde diepe stoten. Zijn nagels boorden zich in mijn heupen, zijn hand sloeg af en toe hard op mijn billen. Pijn en genot, die twee gingen echt hand in hand. Zijn vingers vonden mijn clit en hij speelde net zo lang tot ik gillend klaar kwam. Daarna ging hij door. Een tweede orgasme dwong hij nog uit mij, voor ik voelde hoe hij kreunend diep in mij kwam. Hij stootte nog een aantal keer na en trok zich daarna terug.

“Slet,” schold hij zacht uit, terwijl ik dicht tegen hem aan kroop. Ik kon het niet laten mijn kut nog even tegen zijn slapper wordende lul te drukken.
“Jij bent van mij.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir