Een ontmoeting in Leather – Deel 11.

Een ontmoeting in Leather – Deel 11.

#Dutch / #Nederlands
– Een vervolg op: https://xhamster.com/stories/een-ontmoeting-in-leather-deel-10-934928

Die woensdag middag was ik, samen met de ‘slaafjes’ van sex club André, door het dolle heen. We hebben geneukt en we lieten ons neuken. Maar wij hadden dit keer de volledige controle. En op een vreemde manier hadden de overige staf leden en bezoekers daar net zo veel plezier in als de jonge mannen die ze normaal gesproken gebruikten voor hun geile spelletjes.

Ik heb Mike in een sling door geneukt terwijl ik hem geil toesprak. Ik had de controle over zijn kont. En hij liet het allemaal gebeuren. Hij lag niet vast gebonden. Hij of André had me zonder meer op elk moment kunnen stoppen. Maar dat deden ze niet. Sterker nog ik heb hem 3 keer laten klaar komen. En hij genoot hoorbaar.

Ik was daarom stom verbaast dat ik ‘s avonds laat, rond een uur of elf, Mike voor mijn deur hoorde stoppen. Hij kwam naar de voordeur gelopen. Maar ik had deze al open gemaakt nog voordat hij kon aankloppen. Kwam hij voor ronde 2 of had ik nu een probleem? Het werd snel duidelijk, want hij kwam briesend van woede binnen stormen. “Waar denk je wel niet dat jij mee bezig bent, Robby! Verdomme, je hebt mijn reputatie naar de kloten geholpen!”, schreeuwde hij.

Hij pakte me vast en duwde me tegen de muur. En probeerde een paar Leather handboeien om mijn polsen vast te maken. Ik keek hem al die tijd strak in zijn ogen aan. “Wat?… Waar kijk je naar.”, riep hij terwijl hij mijn armen los liet.
Naar een meester die een fout begaat. “Loop even mee Mike. We moeten eerst even praten, want blijkbaar begrijp je een aantal zaken nog steeds niet.”, zei ik op een hele rustige en serene toon.

Hij liet me verbaast los en ik liep voor hem uit naar de woonkamer. “Ga even op de bank zitten, Mikael.”, zei ik terwijl ik tegen over hem op een stoel plaats nam. “Weet jij nog wat ik vorige week woensdag in de Sportschool tegen je gezegd heb over mij pijn doen?”, vroeg ik kalm. Daar moest hij even over nadenken. Ik kon aan zijn gezicht zien dat hij het hele voorval beeld voor beeld terug haalde uit zijn geheugen. Ik heb je toen verteld dat ik wel sex wilde en vroeg je; “Doe je wel voorzichtig? Ik heb nog nooit zo iets gedaan en houdt niet van pijn.”.

“Wel nu, Ik hou nog steeds niet van pijn, Mike! Je hebt me geleerd wat seks met mannen is. Je hebt me het plezier van Leather kleding getoond. Ik vindt jou leuk als vriend en zie je zelfs als mentor.”, zei ik tegen Mike. “Maar Mike… dat hele slaafjes – meester gedoe, is nog steeds niets voor mij. Ik hou van neuken, ik hou er zelfs van om door jou geneukt te worden. En dat mag er ook best ruig aan toegaan. Maar ik laat me nog steeds niet vastbinden, slaan of misbruiken. Zelfs niet door jou! Sorry, dat is niets voor mij. En eerlijk gezegd, … Mikael, daar vertrouw ik je nog steeds niet voldoende voor, hoor!”, zij ik resoluut.

Mike was daar zichtbaar door ontdaan. “We kennen elkaar nog maar net 1 week. Misschien komt dat later ooit nog wel. Maar dan moet ik wel zeker weten dat het veilig kan.” zei ik. “Dus je kunt hier binnen stormen en wraak op mijn reet willen nemen voor de lekkere sex van vanmiddag. Maar als je een vent was geweest dan had je me vanmiddag direct moeten stoppen. En dat heeft meneer niet gedaan, of wel?” vroeg ik.

“Lang verhaal kort; Ja, ik wil best wel eens weer sex met je. Maar niet nu, en zeker niet hier. Sterker nog het lijkt me zinvol dat je hier niet meer langskomt. De sex met de slaafjes van vanmiddag was voor het goede doel. Het heeft de staf leden getoond dat ze ook lekkere sex met de mannen kunnen hebben zonder ze te moeten domineren. En die reputatie van jou heb je wat mij betreft dus zelf om zeep geholpen. Maar daar geloof ik eerlijk gezegd helemaal niets van Mikael!”, sprak ik semi verontwaardigd.

“Hoe dan ook. Ja, je kunt me nu wel hier in mijn huis willen pakken. Maar het is voor jou zogenaamde ‘reputatie’ waarschijnlijk beter om dat op de club te doen! Denk je ook niet?”, vroeg ik hem. “Zoals ik al zei; Niet nu! en niet hier! Misschien later weer. Maar dan zeker zonder pijn, en zonder dat je me van mijn vrijheid beroofd!. Je kent mijn stopwoordje niet eens en al helemaal mijn veiligheidswoord niet! Dus pak die SM-spullen maar weer in en ga lekker slapen Mike.”, zei ik brutaal.

Mike stond in eerste instantie met zijn mond vol tanden. Hij deed de Leather handboeien weer in zijn rugzak met de andere kinky sex toys. “Wat zijn jou stopwoord en je veiligheidswoord dan?”, vroeg hij. “Ik begrijp dat je dat wel wil weten. Maar die hou ik nog even voor mijzelf. Want als jij nu met mij over die grens heen gaat heb jij meer problemen dan ik ooit zou kunnen krijgen door jou, Mikael!”, zei ik dreigend.

Hij heeft één en ander even op zich moeten laten inwerken. Ik vervolgde; “Leuk je gesproken te hebben. Ik hoop dat een en ander nu wél duidelijk is. Maar het is beter dat je naar huis gaat denk ik. Ik wil zo ook naar bed.”, vertelde ik hem nors. Hij liep naar de gang. “Ben je niet iets vergeten Mikael?”, vroeg ik. Hij stopte en draaide zich verbaast weer in mijn richting. Ik sloeg mijn armen om zijn brede nek en zoende hem innig. “Slaap lekker vriend! Niet meer boos zijn hoor. En rij voorzichtig.”, zei ik respectvol, terwijl ik de deur voor hem opende.

De rest van de week heb ik niets meer van hem of de andere club leden gehoord. En ik wist zelfs niet of ik die zaterdag middag wel naar André zou gaan. Hij had het me wel gevraagd. Hij wilde praten over een bijbaantje in zijn kroeg. Dat was alleen op papier, want eigenlijk zou ik dan in de Leather bar en sex club gaan werken. Maar ik vertrouwde er nog steeds niet op dat ik niet als slaaf gebruikt zou gaan worden. Ik hoopte dat ik het Mike duidelijk genoeg gemaakt had dat dit niets voor mij was.

Op vrijdag was ik weer in een geile bui. Ik trok mijn Leather gear aan. En deed zelfs de Leather chaps aan over de Leather broek. Hoe meer Leather des te geiler het me maakte. De spitse Sendra cowboy enkel laarzen, het harnas en het zwarte Leather biker jacket trok ik allemaal aan. In mijn opgeschoren haar deed ik wat gel en kamde het met wat extra volume speels naar achter. Mijn baard haar heb ik met de tondeuse bij getrimd. Ik zag er net zo geil, stoer en macho uit als de man in het foto boek van Kapper Estie.

Voor de grote spiegel in de gang heb ik met mijn nieuwe mobiele telefoon een selfie van mij gemaakt. Wisselde snel van outfit. Ik trok de spijkerjas met leren mouwen aan over de Leather Jeans en maakte weer een foto. Daarna nog een van mij in Spijkerbroek, chaps en zwart halter T-shirt en de opgeknapte cowboy boots. De drie foto’s stuurde ik die ochtend naar mijn oudere broer op zijn mobiele nummer. Doordat het licht van één kant uit de hal op mij viel was op de drie foto’s goed te zien dat ik een stijve lul had.

Ik kreeg onmiddellijk een SMS van Dave terug met een Thumbs up en een Dirty grin Smiley. Hij SMS’te dat hij later die dag eerder naar huis kwam. Pa en Ma zouden nog een paar weken bij een oud tante langs gaan, en pas vlak voor mijn verjaardag terug zijn. Ik antwoordde door hem een foto van mijn nieuwe brommer en helm te sturen. En schreef dat ik hem op het station zou komen ophalen, zodat hij niet hoefde te lopen of te wachten op de bus. Na een kwartier kreeg ik een foto terug. Met zijn eikel die aan het spuiten was. Ik heb hardop gelachen. Zo ver van elkaar vandaan. En de broers waren geil op het zelfde moment.

Rond 20:00 uur kreeg ik een SMSje van Dave dat hij in de provincie hoofdstad was en over een klein uurtje in het dorp zou aankomen. Ik zette een pannetje met een paar gehakt ballen klaar op het vuur. En bereide een paar broodjes voor met wat sla, komkommer en een hard gekookt eitje. “Hij zal wel trek hebben als hij thuiskomt.”, bedacht ik me. Ik kleedde me snel om in Spijker broek met Leather chaps, en een spijker bloes met lange mouwen. En trok alvast mijn opgeknapte cowboy laarzen aan. En vertrok even later met een opgelucht gevoel naar het station. Ik moest daar even wachten. Want de trein had zoals zo vaak weer een paar minuten vertraging, en op de brommer was het veel sneller gegaan dan op de fiets. Maar het was lekker na zomer weer. En het was nog lang licht.

Toen de trein langs kwam zag ik Dave al zitten en stak mijn hand naar hem op. Hij zwaaide blij terug en ik liep richting het perron om hem op te pikken. Met zijn zware militaire duffel bag kwam hij de trein uit zetten en hij groette me. “Hé lekker ding. Ik heb je gemist…”, zei hij. Ik pakte zijn arm en trok zijn boven lichaam naar mij toe en gaf hem een korte knuffel. Dit was een nieuwe ervaring voor ons beide. Want zo close waren we eigenlijk nooit met elkaar omgegaan. Het voelde echt goed. Ik kreeg een arm om mijn schouder van Dave, terwijl hij vroeg. “Laat me deze stoere gozer eens even goed bekijken.”

Hij liet zijn ogen over mijn hele lichaam gaan en was zichtbaar onder de indruk van Robert 2.0. “Leuke Chaps en laarzen, broertje!”, zei hij. “Zo te zien ben jij ook wezen shoppen in Amsterdam.”, antwoordde ik blij terwijl ik naar zijn Leather Jeans een nieuwe militaire laarzen keek. “Laat me die brommer van je maar eens zien. Kan niet wachten om op dat ding te rijden, Robert”, zei hij enthousiast. Ik gaf Dave zijn eigen helm en we liepen naar de brommer. “Wouw, je zou toch geen cross brommer kopen zei je. Toch gedaan? ziet er geweldig uit man!”. zei hij euforisch over mijn aankoop.

Ik ging op de brommer zitten en startte hem om Dave het motor geluid te laten horen. Dave stapte achter op en we scheurden weg richting ons ouderlijk huis. “Je rijd lekker vlot.”, zei hij met een grijns toen we thuis aankwamen. “Kom mee je moet me alles vertellen van de afgelopen week, Robert. Ik wil elk detail van je horen. Niets weg laten.”, vroeg hij. “Laten we eerst even wat eten. Ik heb een broodje bal voor ons gemaakt.”, zei ik en we liepen de gang in.

Ik stond voor Dave en keek hem strak aan. “Wat is er?”, vroeg hij verbaast. Ik gaf hem met vlakke hand een klap tegen zijn gezicht. “Au man, waar is dat goed voor?”, riep hij verschikt. In plaats van te antwoorden gaf ik hem een natte zoen vol op zijn lippen. Hij probeerde een stap naar achter te doen. Maar ik had hem klem gezet tegen de muur. En ging door met hem te kussen. Hij begon me terug te kussen. Even later vroeg hij verbaast, “En… ehmmm… waar was dat voor, broertje?”

“Die klap op je bek was het feit dat je Mike op mijn dak hebt gestuurd. En die zoen op je bek was ook voor het feit dat je Mike op mij af hebt gestuurd.”, zei ik met een vieze grijns op mijn gezicht. “Bedankt David! Ik heb die ervaring met Mike met beide handen aangegrepen om mij zelf op te werken van watje tot lekkere vent. Al zeg ik het zelf.”, zei ik met een smile en een knipoog.

“Oh Gosh, … ehmmm… Dat is je inderdaad gelukt… Maar wat heeft Mike precies bij jou gedaan?… Hij heeft te toch geen pij… “, stotterde Dave, zijn zin niet af makend. “Hij heeft me laten neuken. Hij heeft mij zelf ook genaaid. En ik heb hem net zo lekker terug genaaid. Ik heb niets gedaan dat ik niet zelf wilde doen. En als hij een grens over dreigde te gaan, waar ik nog niet aan toe was, heb ik hem gestopt. Hij heeft me ook mee genomen naar de club van meester André. En ze hebben geprobeerd om vieze mind-fuck games met mij te spelen. Maar ik ben ze bij elke stap van hun plan iedere keer een stap voor geweest. Het was een hele ervaring. Ik heb een hoop geile nieuwe dingen van ze geleerd. Maar het beste van alles, ik heb ervaren dat ik Leather verdomt leuk vindt.”.

“Ja, ik heb je foto’s gezien. ‘t Staat je echt prima. Het is alsof je het al jaren draagt.”, zei Dave terwijl ik in de keuken de broodjes bal voor ons klaar maakte. We hebben ze aan de keuken tafel opgegeten, en we hebben het gehad over de kinky dingen die Dave allemaal in Amsterdam had uitgespookt. “Kom mee naar boven.”, vroeg Dave, “Ik heb wat voor je gekocht bij Mister B. Leather!”, zei hij enthousiast.

We liepen naar zijn slaapkamer en hij trok zijn duffel bag open. Hij haalde er een kinky zwart Leather Y front harnas en een Leather polsband walled en handschoenen uit. Deze zullen je vast ook heel mooi staan. Ik trok mijn halter T-shirt uit en deed het harnas direct om. Dave stelde de banden lekker strak voor mij af, terwijl ik de polsband om deed. Ik liep even snel naar mijn kamer en pakte het klassieke black Leather Biker Jacket. Terug in de kamer van Dave zag ik dat hij ook een stoer modern Leather biker jacket aan had getrokken over zijn top harnas. Daar stonden we dan, twee broers, een van bijna 17 en de ander 21 jaar. Bloed geil, kijkend naar elkaars lekkere lichamen.

Dave ging op zijn bed zitten en ik kwam er snel naast liggen. Onze benen naast elkaars torso, zodat we elkaar goed konden bewonderen. We zeiden een tijd lang niets en keken alleen maar naar elkaars Leather gear. En we werden allebei steeds geiler. Zijn grote handen gingen over mijn Leather chaps. En ik voelde aan zijn Leather Jeans. “Doe die spijker broek eens uit. Ik wil zien hoe dat bij je staat.”, vroeg hij.

Ik deed direct mijn cowboy laarzen uit. Terwijl ik dat deed stond ik met mijn kont richting zijn gezicht gedraaid. Hij floot wellustig. “Ziet er nu al goed uit!”, riep hij. Ik ritste de benen van de chaps los en liet mijn spijkerbroek rond mijn enkels zakken. Keek even naar Dave en zijn bek stond vol verbazing open. Hij zag dat ik geen ondergoed aan had. En alleen een stalen cockring om had rond mijn reeds stijve lul. Snel ritste ik de chaps weer dicht terwijl ik me om draaide naar Dave.

“Okay, wouw…”, sputterde hij, “Kleine broertjes worden snel groot. Verdomme Rob, … Wat een prachtige paal steekt daar uit het Leather!”, zei hij in bewondering. Ik ging weer naast hem liggen op zijn bed. Dit keer met onze gezichten naar elkaar toe. Kijkend in elkaars ogen en genietend van de streling van elkaars handen over het Leather.

“Neuken David?” vroeg ik Dave vol verwachting. “Nee! je bent mijn broertje. geile beer”, zei hij direct. Maar ik nam geen nee als antwoord. Ik wilde hem in mij hebben, en wel nu. “Mijn kont kan jou wel hebben hoor. Zeker als je me even lekker opwarmt… David ik wil je. Mijn kont is niet anders dan al die andere boys die jij al gehad hebt!”, zei ik. Legde mijn hand op zijn rots harde pik die nog verborgen zat in zijn Leather Jeans en trok hem speels af. Dave kreunde en begon licht te hijgen. Ik boog voorover en zoende hem. Hij opende zijn mond en duwde zijn tong bij mij naar binnen en begon met mijn tong te spelen.

Ondertussen pakte zijn hand mijn lul en trok er stevig aan. En ik maakte met een hand zijn riem los en Leather Jeans open. Ik kuste zijn kin en ging met mijn handen opzoek naar zijn tepels onder zijn motor jas. Daar heb ik even op allebei gesabbeld en aan gelikt, terwijl Dave mijn hoofd stevig tegen hem aan duwde. Ik likte de metalen ring van zijn harnas en daalde af naar zijn buik. Ik stak mijn tong in zijn navel en likte er aan. Bij zijn broek aangekomen likte ik aan zijn leather Jeans en al snel bleef mijn mond hangen op de plek waar zijn pik onder het Leather verstopt zat. Ik kuste, likte en sabbelde er op alsof het de laatste keer zou zijn.

Dave hielt het niet meer en duwde mijn hoofd even weg om zijn pik te bevrijden. Voor mij een teken om hem vol in mijn mond te nemen. Ik likte zijn eikel. Keek naar Dave op terwijl ik mijn tanden er even speels in zetten. “Oh Fuck… Ja… Bijt in mijn lul… Rob! Ga door… Oh… Ga zo door en ik spuit je bek helemaal vol… Man…”, kreunde hij zwaar hijgend van genot.

Ik zoog zijn pik mijn mond in en maakte hem zo nat mogelijk. Steeds dieper en dieper. Ik ging op en neer over die paal en zoog hem grondig af. Ik keek Dave weer even in de ogen. En besloot hem zo diep mogelijk in mijn keel te nemen. Ik haalde hem uit mijn mond. Spuugde er op en wreef het slijm over zijn hele pik. Ademde in En nam die 18 bij 6 centimeter in één keer tot aan zijn Leather Jeans in mijn keel. “WOW… Kut… Deep Throat die pik van me… Wouw… Je doet het echt!… Dat is zo lekker, man… Hou hem diep… Ik voel je keel… Oh Shit… wat lekker.”, riep hij terwijl hij mijn hoofd hard in zijn kruis drukte en me daar vast hield.

Ik kreeg geen lucht meer, want hij vulde me nu volledig. Ik begon er van te kokhalzen en hij liet snel mijn hoofd weer los. Ik kwam omhoog, nam een flinke teug adem en slikte het speeksel weg. En ging direct voor een tweede keer naar beneden. Hij was nu echter helemaal kei hard. Dus ik bleef vlak voor het einde steken. Dat gaf niet want Dave vond het geweldig! Na zo een tijd lang intensief met zijn lul bezig geweest te zijn keek ik hem weer verwachtingsvol aan. “Neuken, David?”, vroeg ik weer.

Ik stond op en knielde met mijn kont over zijn hoofd. “Lik me reet… broer… bereid me voor op die paal van je… Maak me lekker nat… Dan kun je er in één keer in, David.”, kermde ik. “Oh… Ja man,… Steek die tong in mijn kont.”
Hij spuugde op mijn kontgat en duwde het met een vinger er in. Zichzelf er steeds van te vergewissen dat hij me geen pijn deed.

“Oh dat is zo geil David. Doe er nog maar een vinger bij en rek me lekker op.”, riep ik. Dat was voor hem genoeg aansporing want binnen de kortste keren had hij drie natte vingers in mijn hol. Hij trok ze er uit, spuugde nog een keer op mijn openstaande jongens kut en deed een wijsvinger van iedere hand er in. Hij trok me letterlijk open. Beetje pijnlijk maar toen ik mijn billen vast greep om ze uit elkaar te trekken begon het weer verdomt fijn aan te voelen.

Hij liet zijn vingers uit mijn strakke kont ontsnappen en gaf me een tik op de billen. Ik tuimelde naar voren. Die had ik even niet aan zien komen. “Lekker man!”, zei ik geil, terwijl ik om keek naar Dave. Ik kwam op mijn zij naast hem liggen en duwde mijn kont naar zijn pik. “Neuk me nu, David”, zei ik gebiedend tegen hem. “Weet je het echt zeker?”, vroeg hij wat bevreesd. Ik pakte zijn lul, zette zijn eikel tegen mijn sterretje en drukte mijzelf over hem heen. “Pomp hem er in één keer in David… Ik kan je echt hebben… Ik wil dat je me stevig naait met die grote lul van je… “, kermde ik hijgend.

Dave duwde een hand onder mijn nek door en greep mijn harnas vast. Met de andere pakte hij mijn heup en drukte zich zelf in me. Hij gleed er inderdaad in één keer in. En terwijl hij naar voren duwde drukte ik mezelf naar achter. Ik kermde hard. Hij dacht dat hij me pijn deed. En wilde zich uit me trekken. Maar ik stopte hem door zijn kont vast te grijpen en hem weer in mij te duwen. “Neuk me maar lekker hard David. Vanavond is deze reet helemaal van jou. Pomp je zaad er in. Ik wil je… IK WIL JE NU!”, kreunde ik zwaar hijgend.

Hij kust mijn nek en begon te pompen. Ik lepelde hem en hij begon me steeds harder te palen. Hij trok zich iets te ver terug en zijn pik vloog er uit. Maar even snel als hij er uit vloog ramde hij zichzelf weer zonder handen in me. “OH,… Fuck… Ja man… Ram die lul in me… Je vult me zo lekker!… Dave, je neukt me hard… En het is zo lekker!. Ga door.”. riep ik terwijl hij me diep door neukte. Weer floepte zijn pik er even uit.

Voor mij de kans om op mijn handen en knieën op bed te gaan zitten met mijn kont in de lucht. Trok tegelijkertijd mijn Leather Biker Jacket uit en zei tegen mijn broer, “David, grijp dat verdomde harnas vast en rij die pik van achter bij me naar binnen. Ik wil je diep… En ik wil dat je straks in mijn kont klaar komt!… Ik wil het voelen!”

Dave schoot achter me en stootte zonder genade die dikke pik in die openstaande kut van mij. Terwijl hij met twee handen hard aan het harnas trok. Zo hard zelfs, dat hij me er aan omhoog trok toen hij zijn pik er tot aan zijn dikke ballen in had geduwd. Ik greep achter me en trok hem tegen mij aan. Hij begon lekker langzaam in mij te rijden. En fluisterde heel heet in mijn oor dat hij het heel lekker vond en dat hij wilde klaar komen. “Vul me… Rag dat zaad bij mij naar binnen, David… Ik wil je in mij voelen spuiten!… Maar speel ook even met mijn pik. Ook die heeft jou special touch nodig!”, hijgde ik terug.

Hij greep mijn pik met een hand en mijn harnas met de andere. Liet me weer terug vallen op het bed en speelde met me alsof ik zijn bitch was. Mijn eikel gleed tussen zijn vingers heen en weer en hij trok me stevig klaar. Mijn adem versnelde en dat was voor David het teken om harder, ruiger en dieper in mij te stoten. Mijn spieren trokken samen. Ik spoot mijn zak leeg. En snel volgde David door met stevige pijnlijke, maar lekkere harde stoten zijn lading zaad diep bij mij naar binnen te spuiten. “Oh god! Ja… kermde ik… Ik voel je zaad in mijn kont… David… Wat lekker doe je dat… Pomp me vol met die grote pik van je!”. Die aanmoediging was voor hem aanleiding om gewoon door te gaan met neuken en spuiten. Na 10 minuten waren we beide uitgeraasd en viel hij kreunend met zijn volle gewicht op mijn rug. Zijn pik nog steeds in me. Hij fluisterde hijgend in mijn oor, “Nooit geweten dat ik zo’n lekker geil broertje had. Als ik dat eerder had geweten, dan had ik je al veel eerder genomen, lieverd…”. Hij liet zijn nog half stijve lul uit me glijden en rolde naast me op zijn bed.

Ik keek verlieft naar hem en zijn bezweette lichaam. En mijn ogen bleven hangen in zijn kruis. Ik pakte zijn natte met zaad druipende pik en deed een klodder in mijn mond. Daarna ging ik naar beneden en begon hem vakkundig schoon te likken. Dat had tot gevolg dat hij weer stijf werd. Hij pakte een been en trok die over hem heen en hij begon zijn zaad uit mijn kont te likken. Dat deed hij zo lekker dat ik ook weer volledig stijf werd.

Na een tijdje stond ik op. Ging op zijn borstkas zitten en pakte zijn voet. Trok zijn militaire kistje uit en deed het zelfde met de andere voet. Daarna volgde zijn Leather Jeans. Ik draaide mijzelf om, zodat mijn stijve pik nu richting zijn kontgat wees. En trok Dave aan zijn heupen naar mij toe terwijl ik zijn benen tegen zijn borst duwde. Zonder enige voorbereiding neukte ik mijn pik bij mijn oudere broer naar binnen. En begon zonder medelijden hem door te naaien. Hij hijgde hard en ik pompte mijn 19 bij 5 centimeter pik in een stevig tempo in zijn reet.

“Ja Rob… Je neukt me… Je gaat zo diep in me… Ik voel je in mij… Oh fuck wat lekker.”, kermde hij. Ik boog mij voorover en likte met mijn tong zijn lippen. En hij probeerde hem met zijn lippen te pakken te krijgen. Zo hebben we even liggen spelen voordat hij mijn hoofd pakte en hem tegen de zijne aan duwde. We kusten heel intens terwijl ik hem bleef naaien, met zijn benen in mijn nek.

Mijn ogen werden groter. En hij vroeg me om hem in zijn bek te spuiten. Ik liet me uit zijn kont glijden en kroop over zijn borst en liet me door hem pijpen. Al kreunend en krijsend kwam ik hard in de mond van mijn broer klaar en hij zoog me helemaal leeg. Terwijl mijn lul wat slapper werd nam hij me lekker diep in zijn keel. En met nog een paar krachtige spier trekkingen van mijn zak spoot ik twee laatste stralen zaad regelrecht zijn openstaande keel in.

Ik liet me terug komen en hij likte mijn pik schoon. En ik kroop tegen zijn Leather motor jack aan en we vielen in elkaars armen in een diepe geile slaap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir