Mijn nichtje

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Mijn nichtje
Het was niet voor het eerst dat ik mijn nichtje tegenkwam langs de weg die naar haar huis leidt. Op zaterdagmiddag fietste ze altijd huiswaarts nadat haar werkdag erop zat en deze zaterdag was dat niet anders. Ikzelf kwam er niet altijd langs fietsen op dat moment, maar toch wist ik het meer dan eens zo te timen dat ik haar in de namiddag begroette en zij mij die o zo mooie glimlach gunde. Ik was dan altijd op mijn racefiets om haar ervan te overtuigen dat ik niet altijd op mijn luie reet zat, hoewel ze aan mijn strakke wielerpakje volgens mij juist erg goed kon zien dat dat doorgaans wel het geval was. Desalniettemin ben ik eigenlijk altijd wel tevreden met mijzelf geweest en heb ik het nooit nodig gevonden om me uit de naad te werken om met een pondje minder door het leven te gaan. Ook zijzelf had goed in de gaten dat de natuur soms zodanig goed te werk gaat dat enkele van deze pondjes zich af en toe juist precies naar de juiste plekken weten te begeven. Al sinds de eerste dagen van haar puberteit straalt het dan ook al van haar mooie, volle gezicht af dat ze gelukkig is met haar mooie rondingen en schone lichaam.

Nu, op achttienjarige leeftijd, was ze op haar mooist. Haar grote borsten waren goed zichtbaar in het strakke hemdje dat ze op deze zomerse middag had aangetrokken. Door de donkere glazen van haar zonnebril zal ze gezien hebben hoe ik haar linker- en rechterborst gedag zei. Ik was zelfs zodanig van ze onder de indruk dat mijn voorwiel van het fietspad af raakte en het achterwiel me al gauw de bosjes in volgde. Al struikelend over een bovengrondse boomwortel, zette ik me schrap voor een koprol zoals ik ze vooral voor mijn tiende verjaardag wel eens maakte. Op het moment dat ik met mijn kuiten in een braamstruik belandde, besloot ik maar eens achterom te kijken, nog altijd met de idiote hoop dat ze het niet had zien gebeuren. Maar natuurlijk kon ze haar lachen niet laten en was ze al met fiets en al omgedraaid om eens goed te zien hoe ik er bij lag.

Eigenlijk leek er niets aan de hand, maar haar oog viel op een plek op mijn knie die behoorlijk geschaafd leek. Als een ware voormalig EHBO-cursiste betaamt, zette ze haar fiets naast het fietspad en inspecteerde ze mijn beenwond. Erg veel stelde de pijn al niet voor, maar niets verzacht de pijn zo goed als een aanraking van een vrouwenhand, zeker wanneer deze hand van een vrouw is die je hart al jaren sneller doet kloppen. Op het moment dat ze voorover boog gingen er allerlei gedachten door mijn hoofd. Dit was het moment waarop ik al sinds jaar en dag had gewacht, het moment waarop we met zijn tweeën waren en niemand ons samenzijn verstoorde.

Dat laatste was valse hoop, want hoewel het niet een erg drukke weg was waarlangs we fietsten, kwam er een auto aan. Voordat ik het wist gooide ze haar fiets in de bosjes en ging ze naast me liggen om niet door de betreffende automobilist gezien te worden. Het was haar vader en ze was zijn verjaardag vergeten. Ze had geen zin om dat vanavond nog goed te maken dus had ze maar besloten de confrontatie voorlopig uit de weg te gaan. Ze tuurde door het struikgewas tot de auto voorbij was en draaide zich om. Ze keek me, half verbaasd, recht in mijn ogen. Mijn verliefde blik was haar niet ontgaan. Mijn hart stond even stil op het moment dat zij blijk gaf aan het feit dat haar gevoelens voor mij niet veel anders waren dan de mijne voor haar. Ze had haar zonnebril van haar neus gehaald en haar schitterende ogen leken me tot diep in mijn ziel aan te kijken. Ze boog zich naar me toe en stak haar lippen vooruit. Mijn lippen ontmoetten de hare halfweg, maar ze dwong me terug met mijn rug naar de grond. Voor ik het wist zat ze bovenop me met haar benen tegen mijn beide zijden aangedrukt en toen ze haar lippen weer van de mijne af nam en rechtop ging zitten, voelde ik haar borsten van mijn bovenlijf af komen.

Wat het voorval, mijns inziens, nog bijzonderder maakte was het feit dat ze een rokje droeg en als het ware al met haar beide goedgevormde billen op mijn schoot zat. Ze bleef me aankijken en stond op. Zonder dat ze iets zei wist ik wat ze van plan was en voor ik het wist renden we als twee kleine kinderen het bos in dat zich aan de andere kant van het fietspad bevond, onze fietsen achterlatend in de struiken langs de weg. Ik dook over een van de bulten die zich in het bos bevond en al koprollend – ik was toch al in de stemming – begaf ik me naar een soort miniatuurdal tussen een aantal kleinschalige heuvelruggen, uit het zicht van het verkeer dat in de buurt kon passeren. Ze volgde me door eveneens als een dolle door de zwarte bosgrond naar beneden te rollen.

Ik had mijn fietshelm al af gedaan nadat ze besloten had me te kussen en nu was ook mijn bovenshirt aan de beurt. Dit terwijl zij me duidelijk maakte dat er een goedgevulde bh achter haar hemdje schuil ging. Wederom dook ze bovenop me, maar niet voordat ze ook haar rokje had laten zakken en me haar volledige ondergoedsetje toonde. Nu onze tongen elkaar beter en beter leerden kennen, trok ze mijn broek naar beneden. Dat ging niet zo eenvoudig als haar rokje, maar leverde uiteindelijk wel het gewenste resultaat op. Er stak al gauw iets recht omhoog toen de strakke broek van mijn onderste was verdwenen en ze maakte gauw duidelijk dat ze met haar mond meer kon dan mooi lachen en goed kussen. Er kwam een zeldzaam fijn gevoel in me naar boven toen ze haar lippen om mijn penis zette. Het was een aangename verrassing dat het water haar in de mond begon te lopen en ze mijn penis niet alleen heerlijk bevredigde maar ook meteen van een natuurlijke voorraad glijmiddel voorzag. Het duurde immers niet lang voor ze haar slipje liet zakken en voor een derde keer op mijn schoot ging zitten. Ditmaal was er een nog intiemere verbinding dan die voorgaande keren, nu ze wat speeksel van haar ene lippen naar de andere liet vallen en mijn penis langzaam haar vagina liet binnengaan.

Totaal overdonderd door het moment, was ik vergeten om beter kennis te maken met de twee borsten die ik zo’n tien minuten ervoor nog hardop begroet had. Maar toen ik me dat realiseerde wist ik dat meteen goed te maken door zachtaardig aan ze te voelen en ze beide goed vast te pakken. Terwijl ze meer en meer op en neer begon te bewegen, nam ze even de tijd meer toegang te verlenen tot de pronkstukken van haar prachtige mollige lichaam. In een split second nam ze haar bh af, om vervolgens weer op te gaan in het genot van onze intieme vrijpartij midden in de natuur. Hoewel ik iemand ben die ongelooflijk kan genieten van de schoonheid van de natuur deden de genotgeluiden die zij maakte onmeetbaar veel meer met me dan de andere geluiden in de omgeving. Zijzelf was zich geloof ik helemaal niet bewust van waar we ons bevonden. Onverstoord liet ze me haar rondingen voelen en ging ze op in onze intieme bezigheid.

Ik besloot de rollen om te draaien. Waar zij mij kort ervoor op mijn rug legde, dwong ik haar ditmaal met haar rug op de zwarte bosgrond te liggen. Haar borsten bewogen zich daarbij van hot naar her en wisten me ertoe te leiden haar eens te laten zien dat ook mijn mond tot iets in staat was. Het voelen, zuigen en kussen van een borst is een van die onverklaarbare dingen die het leven zo immens veel mooier maken. Direct na het voelen, zuigen en kussen van haar borsten vroeg ik me zelfs af of er überhaupt iets was dat mijn leven nog kon verpesten.

We keken elkaar weer recht in de ogen. Haar genot drong diep tot me door en mijn geluk kon niet op. Nu ze haar benen bij de enkels vastpakte en deze optrok, schoof ik mijn penis opnieuw bij haar naar binnen en kuste ik haar wederom. Wanneer je zowel van onder als van boven met elkaar bent verbonden is het alsof de cirkel rond is. Dit is enerzijds haast letterlijk het geval, maar anderzijds is het ook gevoelsmatig een moment waarop alles bij elkaar lijkt te komen. In dit geval was het voor mij het hoogtepunt van genot. Ze sloeg haar armen om me heen toen bleek dat mijn climax naderde en ik greep haar onder haar borsten om optimaal in het moment op te gaan. Onze lippen waren inmiddels weer van elkaar verwijderd en ze keek me weer recht in de ogen op het moment dat de eerste zaadwolken haar vagina binnenschoten. Een kus was precies wat dit moment nog zoveel beter maakte en ze voelde dit precies aan. Haar lippen naderden me voor een laatste maal en ik deed mijn ogen dicht om me te realiseren hoe gelukkig ik was.

Niet veel later deed ik mijn ogen open en realiseerde ik me iets anders: mijn bed was nat van het sperma dankzij mijn zoveelste natte droom over mijn bloedmooie nichtje.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir