Nina de hotel slet

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Nina de hotel slet
Het was een mooie zonnige dag, lekker warm en wat maakt mij dat toch geil. ?Ik lag op het Strand op L.O, op een handdoek een boek te lezen. ?Ik begon net wat in te dommelen toen ik plots mijn telefoon hoorde.
Snel opende ik het berichtje, het was van Beestje, mijn sex vriend. Hij vroeg of ik aanstaande vrijdag al plannen had, en zo niet dat ik dat dan bij deze wel had.
Ik typte terug dat ik vrijdag van hem zou zijn, en wat hij voor plannen had. ?Al snel kreeg ik terug dat ik me daar niet bezig mee moest houden, maar dat ik vrijdag rond 13.00 uur werd opgehaald.
Door de warme zon en het idee dat ik dit weekend weer lekker genomen zou worden werd ik steeds geiler.
Inmiddels was het vrijdag, ik stond op en ging me wat verfrissen. Ik scheerde me overal, alles mooi glad. Ik keek op de klok. Ik had nog een uurtje. Snel kleedde ik me aan en pakte mijn spullen .
Stipt om 13.00 uur werd er gebeld. Ik liep naar de voordeur, sloot af en haastte me naar zijn auto beneden.
Ik gaf Beestje een zoen en hij keek lachend naar me. ”Heb je er al een beetje zin in?” vroeg hij, waarop ik hem vroeg wat hij eigenlijk van plan was. ?Hij wees naar een reiszak achterin, ”daar zit alles in voor vandaag, meer vertel ik nog niet”. Ik mocht niet in de reiszak kijken, maar zag dat we richting Nederland reden.
Na een tijd rijden, kwamen we bij een groot Van Der Valk hotel aan. Hij liet de reiszak nog in de auto staan, maar we checkten alvast in. ?Eenmaal op de kamer begon hij me nog eens te zoenen en aan me te zitten. ‘Hmmm” gromde hij, ‘?’wil je weten wat we hier gaan doen” fluisterde hij zacht. ?Inmiddels was ik al aardig nat en hadden zijn vingers mijn kutje al gevonden. ”Ja” kreunde ik zacht, ”wat ben je allemaal van plan met mij?”.
Hij keek me ondeugend aan, ‘’ja teef, je houd er toch van om als een echte hoer behandelt te worden ?’’
Mijn ogen twinkelden en ik knikte voorzichtig ja. Hij beet in mijn nek, en fluisterde” wel ,dat laat ik vandaag gebeuren, dus ga maar douchen. Ik leg hier wat kledij klaar wat je aan moet doen, en als je klaar bent stuur je maar een berichtje.”
Snel ging ik douchen, terwijl ik me onder de douche afvroeg wat hij er allemaal?precies mee bedoelde en wat hij allemaal van plan was. Ik keek achter het hoekje en zag?inderdaad al wat op bed klaar liggen. Snel droogde ik me af, en liep naar het bed. Het was een kort minirokje, een wit bloesje, en op de grond stonden een paar high heels. Ik trok het aan en bekeek mezelf, mmmm ik zag eruit als een sletje.

Ik maakte me verder klaar en stuurde een berichtje dat ik klaar was. Ik mocht naar beneden komen, bij de receptie links en dan de 2e deur aan de linkerkant nr 104. Ik liep ernaartoe, en zag in het voorbijgaan de heren die ik tegenkwam omkijken. Want de heren hadden natuurlijk goed zicht op mijn billen door het ultra korte rokje dat ik droeg.
Ik liep glimlachend door, en kwam bij de juiste kamerdeur aan. Zachtjes klopte ik op de deur en beestje deed open.
Hij trok me binnen in een grote mooie hotelkamer, ik hoorde zachte muziek op de achtergrond, zag overal speeltjes liggen, grote/kleine, dikke/dunne, er stonden 2 bedden, stoelen, en hoorde achter me plots de kamerdeur dichtslaan
Ik keek verschrikt op en zag dat er ondertussen 4 dames en 8 heren achter ons binnen stonden., de dames allemaal op hoge hakken en met een lange jas aan.
(later zou ik vernemen dat mijn beestje met 4 koppels had afgesproken en ook nog met 4 extra single mannen via een advertentie die hij geplaatst had.)
Beestje trok aan mijn haar, legde zijn hand om mijn keel en kneep speels terwijl hij me een intense tongzoen gaf. ”jij bent een geile hoerige slet, en ik wil je gebruiken, en deze dames en heren mogen jou ook gebruiken alsof je hun slet bent.” Ik keek even verschrikt maar toen kwam er toch een twinkeling in mijn ogen. De dames kwamen intussen al dichterbij en begonnen aan mij te zitten, aan mijn tieten, aan mijn kutje. 1 stak zelfs even haar vinger in me om te voelen hoe nat ik was, om me deze vervolgens af te laten likken.
”hmmm geile slet, ik wil dat je deze 2 dames likt, zuig hun kutjes maar uit” zei de vrouw en duwde me op bed. De 2 dames die ze aanwees deden snel hun jas uit, ze waren volledig naakt, enkel nylonkousen met jarretels hadden ze nog aan, en gingen ook op bed liggen, 1 op haar rug en de ander ging erboven zittend. Ik begon voorzichtig te likken, eerst vrij oppervlakkig maar dat werd opgemerkt door de 3e dame en die pakte me ruw bij mijn haar en duwde me dieper in hun kutjes. Mijn tong stak dieper in het natte kutje en ik proefde haar vocht. Inmiddels werd ik er zelf ook enorm geil van. De bazige dame merkte dat en stak haar vingers in me. Een harde kreun ontsnapte me, en stak zelf ook een vinger bij de meisjes die ik aan het likken was naar binnen. Ook hun werden nog geiler en het kut vocht droop langs hun lippen af.. Ik likte alles af.
Ze begonnen harder te kreunen en ik werd plots omgetrokken. Ik werd op mijn rug op bed geduwd, en moest mijn hoofd iets schuiner naar achter houden, werd me gecommandeerd. Ik deed wat er gevraagd werd en lag met mijn hoofd schuin onder de kutjes. De meid die boven het andere meisje hing begon zich als een gek te vingeren, 3 vingers in en uit en ik hoorde haar kutje soppen..’hmm wat wilde ik dat graag likken. Toen hoorde ik een luide gil en ze spoot haar kut vocht over mijn gezicht, half in mijn mond en half over het kutje van het andere meisje. Ze zakte met haar kutje op mijn mond en ik moest mijn tong in haar kut steken.. hmmm wat smaakte ze lekker! ik likte haar kutje helemaal leeg, en ging klaar liggen voor het andere meisje. Die was ook al flink aan het vingeren en ik wilde ook haar vocht helemaal oplikken. Ik was inmiddels zo geil dat mijn kutje glinsterde van mijn vocht. Dat zagen de 2 andere meiden en ze pakten allebei een speeltje, een dunnere en een dikkere. Ze duwden eerst de dunne in mijn natte kut. ”Oh ja” kreunde ik terwijl ik hoorde hoe mijn eigen kutje sopte. Na een paar keer in en uit voelde ik hoe ze het 2e speeltje erbij probeerden te drukken. Ik spreidde mijn benen nog iets meer en voelde hoe het speeltje erbij gleed… mmmm wat voelde dat lekker.. ze gingen in en uit.. Ondertussen was het meisje boven me ook flink aan het vingeren en hoorde ik ook haar kutje flink soppen. ” mmm geef mij je kut vocht” riep ik.. Het meisje ging boven me hangen en spoot me toen ook helemaal onder.. Mijn haren, mijn gezicht, in mijn mond, mijn nek, alles was zeiknat van haar kut vocht. Ook zij ging met haar druppende kutje op mijn mondje zitten en ik werd verplicht haar diep te likken..
De andere 2 meiden haalden intussen het grotere speeltje uit mijn kutje en ook die moest ik aflikken, mijn eigen kut vocht.. mmm stiekem werd ik er nog geiler van…
Ze duwden het terug in mijn kutje, en ze trokken me aan mijn haren overeind, ik moest op mijn handen en knietjes op bed gaan zitten.
Dit deed ik, en voelde hoe ze de dildo’s weer diep in mijn kutje schoven.. Ik was kletsnat, en hoorde het soppen van mijn kletsnatte spleet.
Plots voelde ik hoe een tong over mijn kutje ging en doorging over mijn kontje.. Eerst schoof ik geschrokken mijn kontje terug, maar stiekem vond ik het ook wel lekker dus probeerde toch weer ontspannen te gaan zitten.
Ze likten nog eens, en staken toen even een vinger in mijn kutje. Met het kut vocht gleden ze nogmaals langs mijn bruin holletje, dit keer leek ik iets meer ontspannen.
1 dame was nog steeds bezig mijn kutje te penetreren met de 2 dildo’s terwijl de andere 2 mijn kontje aan het likken waren. Ik begon langzaam meer en meer te genieten en te ontspannen.. Toen voelde ik plots iets tegen mijn bruin holletje drukken.. Ze hadden een dildo vast, en wilden deze naar binnen duwen.
Natuurlijk kon ik me weer niet ontspannen. Toen kwam er 1 meisje weer voor me liggen en trok me aan mijn hoofd naar haar kutje. Lik me riep ze me, en ik begin haar natte kut te likken. Mijn kringspier ontspande zich weer en ik voelde hoe ze de dildo in mijn kontje duwden.
”Stop” kreunde ik zacht, het deed pijn. Maar het meisje gaf me een klap op mijn kont. ”Niks ervan slet! Jij zult vandaag zo uitgewoond en zo misbruikt worden! Wij gaan jou helemaal uitrekken, zowel je kut als je kont! Je zult zoveel speeltjes en pikken in je krijgen dat je komende tijd geen sex meer wilt!”
Ik keek geschrokken naar haar, ze meende het echt. Ze duwde de dildo hard door, en ik liet een luide kreet horen . PETS! nog een klap op mijn kont. Dit keer was het beestje. Ik keek hem aan en vroeg zacht of het echt was. Hij knikte ” Ja jij wilde als een slet gebruikt en misbruikt worden, dus dat gaat er nu gebeuren, en een echte slet laat dit met haar doen, dus jij ook!”
Hij haalde de dunste dildo uit mijn natte kut, en drukte zijn pik bij de dikkere dildo.
Ik krijste het uit, het deed pijn maar tegelijkertijd was het geil. Een traan liep langs mijn wang, ik wilde als een slet behandelt worden, maar zo extreem ook weer niet.
Hij begon me te neuken, de dildo in mijn kontje en kutje bleven ook op zijn plek.
”Vuile teef, jij moet goed volgespoten worden, je moet luisteren naar wat IK wil en wat deze dames en heren willen!” Hij begon me harder te neuken, en ik hoorde hem steeds zwaarder hijgen.
Waar gaat hij klaarkomen vroeg ik me af, maar die vraag werd al snel beantwoord toen ik hem met een lange intense kreun zijn stralen warme zaad in mijn kut voelde spuiten.
Ik keek hem even aan, en voelde dat de dildo uit mijn kutje werd gehaald, hij was bedekt met een mengelmoesje van mijn kut vocht en zijn zaad, en beestje pakte me bij mijn haar, hij duwde de dildo ruw in mijn mond en keek toe hoe ik de dildo aflikte. Ik zat nog steeds op handen en knietjes en voelde plots iets kouds in mijn kutje glijden. Ik keek naar achter, de dame had een lepel in haar handen, en lepelde zo mijn kutje leeg. Ik moest alles aflikken…
”Hmm je begint een braaf sletje te worden” zei Beestje, en geeft me even een streling over mijn haar.
Ik kijk hem met glinsterende ogen aan, dat zei hij niet zo vaak!
Meteen voelde ik me iets beter, als ik een braaf sletje ben, zal ik ook niet zo extreem behandelt worden, dacht ik…
Beestje liep op de andere jongens af en stond even met hun te praten.
Ik voelde dat het meisje dat achter me zat nog een keer op mijn holletje spuugde.. ik schrok even, maar herstelde snel en liet haar der gang gaan.
Ze haalde de dildo die nog steeds in mijn holletje zat eruit en ik voelde hoe ze nog een klodder spuug op en in mijn bruin holletje spuugde… Plots voelde ik nog iets tegen mijn kontje gezet worden en ik keek over mijn schouder.
Een dikke en lange dildo zag ik beetje bij beetje in mijn kont geduwd worden. Het deed pijn maar tegelijkertijd vond ik het ook wel een geil aanzicht om dat ding beetje bij beetje in mij dieper te zien verdwijnen.

Beestje en de jongens waren inmiddels wat dichterbij gekomen en lieten mij verplicht om beurt hun pikken afzuigen. De dildo in mijn kontje werd steeds iets sneller en dieper in en uit gehaald, en ik begon er zelfs van te genieten! Ook de heren hadden dit in de gaten en werden ook weer wat ruwer, er werd aan mijn haar getrokken en ik werd steeds harder en dieper in mijn keeltje geneukt. Het speeksel liep langs mijn kin af, hier en daar een klodder op mijn tieten. 1 van de jongens liep om me heen en ging achter me staan, het meisje ging aan de kant en ik voelde hoe zijn pik mijn natte kutje opvulde! ”oh ja” riep ik uit, en hij begon me flink te nemen. Ik werd er zo nat van dat mijn kutje flink begon te soppen, en de andere heren werden nog stijver door het horen van het soppende geluid. ”Hmm wat ben jij een geile slet, we gaan jou helemaal uitwonen”. En ook die jongen ging achter me staan.. De dildo werd uit mijn kontje gehaald en ik voelde dat mijn kontje wat openstond. De jongen duwde zijn eikel tegen mijn openstaande kontje en ik kreunde zacht. Door mijn kreun duwde hij door en voelde ik zijn warme paal dieper mijn kontje in glijden. Hij begon me te neuken, eerst zachtjes zodat ik aan het gevoel kon wennen, maar al vlug ging hij steeds sneller en harder.
Ik kreunde het uit, mijn kutje en mijn kontje waren allebei gevuld met een harde paal, en mijn kutje was flink nat
Het sopte behoorlijk en 1 van de andere jongens ging op zijn rug op bed liggen. Hij commandeerde me boven op zijn paal te komen zitten, en ik voelde hoe zijn pik bij me naar binnen gleed. Mijn kut vocht droop langs zijn pik af. De andere 2 jongens komen ook weer achter me staan en na wat gestoei voelde ik hoe de ene zijn lul bij de andere lul in mijn kutje duwde. ”JAAA! schreeuwde ik. Er werd nogmaals op mijn kontje gespuugd en ook daar verdween weer een pik in. Ik werd harder en dieper geneukt, door de 2 pikken in mijn kutje en de andere pik in mijn kontje.
2 andere jongens en Beestje stonden toe te kijken hoe mijn kutje en kontje daar helemaal gebruikt werden.
Beestje trok me aan mijn haren mijn hoofd omhoog en liet de andere 2 jongens dichterbij komen. Om beurt stopten ze hun pikken in mijn mondje en lieten mij die helemaal afzuigen.
Ze gingen steeds sneller en steeds harder en ik voelde me helemaal gebruikt worden.
De heren begonnen harder te hijgen en kreunen. en de 2 jongens die hun pikken inmiddels uit mijn mondje hadden gehaald sleepten 2 dames voor mijn neus.
De ene dame werd recht voor me gezet en ik werd gecommandeerd haar inmiddels natte kutje te likken terwijl zij diep in haar kontje genomen werd.
Hij neukte haar steeds harder en dieper, en ik hoorde zijn ballen telkens tegen mijn wangen aan kletsen.?De andere meid werd diep in haar kutje geneukt, terwijl ik zelf ook nog van alle kanten hard en diep werd genomen.
De jongen voor mijn neus begon harder te hijgen en ik hoorde hem steeds sneller en dieper stoten, terwijl ik de natte kut nog aan het likken was. Ik likte haar met lange diepe halen en probeerde mijn tong steeds iets dieper in haar kutje te steken.
Plots hoorde ik een harde kreun en voelde ik hoe ze schokkend mijn hele mond en gezicht onderspoot
Hier werd ik nog geiler van en begon als een gek haar vocht op te likken, terwijl de jongen ook diep in haar kontje klaarkwam.
Ze duwden haar kontje in mijn gezicht en ik moest haar kontje likken.. Ik proefde een klein beetje zaad maar kon lang niet alles oplikken.
Het meisje ging op haar hurken zitten en perste al het zaad wat zojuist in haar gespoten was, eruit. Ik begon gretig te likken, want het was zo lekker en ik was zo geil, dat ik ALLES wilde.
Het andere stel was ook inmiddels door het geile schouwspel gekomen, en hij had haar hele kutje volgespoten met zijn zaad, wat ik natuurlijk ook uit wilde likken.
Dat was het teken voor de jongens die mijn kutje en kontje aan het uitwonen waren om ook te mogen komen. 1 voor 1 kwamen ze stotend klaar in mijn kutje en kontje, behalve Beestje.
Beestje had inmiddels nog een dildo en een lepel gepakt, en stak eerst de dildo in mijn kutje… Hij ging er een paar keer mee op en neer, zodat het goed vol zat met zaad en kut vocht, en iedereen stond om me heen om toe te kijken hoe ik die dildo af begon te likken en al mijn kut vocht en dat zaad naar binnen werkte.
Ondertussen was Beestje alweer met de lepel in mijn kutje aan het lepelen, en lepelde het overige zaad en vocht uit mijn kutje.Ook die moest ik aflikken, en ik deed dat met plezier.
Plots voelde ik in mijn kontje nog iets naar binnen glijden; het was Beestje!
”Jij geile hoerige slet van me! Iedereen heeft je lekker volgespoten behalve je eigen baas! Nu is het mijn beurt, en dan wil ik dat je ook al het zaad wat in je geile kont is gespoten oplikt!”
Door wat hij zei, en doordat hij flink met zijn pik in mijn kontje tekeer ging werd ik nog geiler. Stiekem ben ik ook echt een geile ordinaire gebruiksslet, dacht ik bij mezelf. Ik geniet ervan om in al mijn gaten genomen te worden, volgespoten te worden en ook nog eens op alles te moeten oplikken. Ik keek naar de anderen om me heen en voelde me echt een geile onderdanige hoer.
Beestje neukte me harder en dieper en ik begon te kreunen. ”ja spuit me vol! spuit je geile hoer vol!”
Hij kon het niet meer houden en kwam met een luide kreet klaar, en ik voelde hoe zijn warme zaad mijn kont vulde. Hij haalde zijn penis eruit en liet me die ook eerst weer afzuigen en likken. hmmm wat vond ik dit lekker ban mijn beestje/
Toen moest ik ook op mijn hurk gaan zitten en het overige zaad uit mijn kontje persen. Dit deed ik op mijn hand dat ik eronder hield en ik likte druppel voor druppel alles op.
Ik voelde mij helemaal uitgewoond, maar ik voelde me zeer zeker tevreden!?snel keek ik naar Beestje, die me een streling over mijn hoofd gaf en zei dat hij genoten had.??‘’Dit is een gouden slet, hou deze maar goed bij” kreeg Beestje van 2 andere jongens te horen. Iedereen was zeer tevreden en al met al was het een geslaagde geile dag.
Iedereen vertrok uit de kamer behalve 1 koppel dat kamer 104 had gereserveerd, die bleven een nachtje slapen, Ik fatsoeneerde mij wat en vertrok dan ook naar onze eigen kamer op de 2de verdieping, terwijl ik in de lift stond liep het sperma nog steeds uit mijn kut zo langs mijn benen naar omlaag, gelukkig had de man die naast ons stond in de lift niets gemerkt, alhoewel hij me voortdurend begluurde, maar ja wat wil je met mijn outfit aan.
We namen samen een warm badje ik met beestje en vertelden nog wat na over wat was gebeurt.?Daarna zijn we iets gaan eten in het restaurant van het hotel en daarna nog een paar wijntjes gedronken in de bar samen met het koppel van kamer 104 die daar nog bleven overnachten.?Ondertussen was ik al een beetje dronken van al die wijntjes en raar maar waar, na nog maar net die geile namiddag te hebben meegemaakt werd mijn kutje alweer nat, wat is dat toch met mij dacht ik bij mezelf en kon het niet laten om af en toe stiekem met mijn beentjes te gaan open zitten op de kruk voor mijn beestje en de man van het koppel.Zodat ze onder mijn rokje mijn bloot nat kutje konden zien.?Beestje fluisterde in mijn oor dat hij zin had om zijn zaad nog eens in haar mondje te spuiten, maar blijkbaar had de man van het koppel dit toch gehoord en plots zei hij “oh als nina graag je zaad wil opdrinken, kunnen jullie onze kamer nr 104 hier vakbij gebruiken hoor, hier neem één van onze kaarten maar mee… Wij bestellen nog wel even een nieuw glas ondertussen.
Ik kon het niet laten maar nu ik beestje voor mij alleen had kon ik echt niet langer wachten en wilde ik nog eens zijn zaad proeven en zijn holletje likken, mmmmm zalig vind dat.
Ik was op bed mijn beestje weer volop aan het pijpen, toen de deur openging van de kamer ik verschoot en stopte even en zag toen dat de man van het koppel met zijn 2de kaart binnen was gekomen.?Hij zei doe maar verder maar werd zo geil dat ik het wou zien als dat mag.?Ik zei ja geen probleem, maar waar is je vrouwtje? oh zei hij ik ben zogezegd naar het toilet dus ze weet van niets dat ik hier ben.Ze zit nog in de bar.
Ik begon beestje weer te pijpen en werd zo geil weer dat ik vroeg aan de man kom, doe ook maar rap je broek naar omlaag en leg je naast beestje op bed.?dit had hij snel begrepen en daar lag ik dan weer te zuigen aan 2 heerlijke zaadpalen voor mij alleen. mmmm. beestje zei kom slet laat eens voelen hoe goed je ook een kontje kan uitlikken en de mannen draaien zich om op hondjes houding, mmmm wat een lekker zicht was dat, zo 2 lekkere kontjes…. ik likte dan ook zo goed en zo diep als ik kon om beurten die lekkere kontjes uit, kom draai maar terug om zei ik en pijpte eerst de man terug lekker tot hij grommend zijn zaad in mijn mondje spoot, ik hield het zaad nog wat in mijn mondje zonder te slikken en begon onmiddellijk beestje met mijn zaadmondje te pijpen als een echte geile zaadslet, na een paar diepe stoten kwam ook hij grommend in mijn mondje klaar, grrrr wat lekker was dat, ik speelde nog wat na met het sperma in mijn mondje door mijn tongetje door het sperma te laten bewegen, en heb de dubbele lading dan ook gulzig naar binnen geslikt.

Ik moet er snel vandoor zei de man, trok zijn broek op en daar ging hij terug naar de bar bij zijn vrouwtje de geilaard dacht ik.
Kom zei beestje wij gaan ook nog een laatste glas drinken en dan slapen hé.?In de bar vroeg de vrouw van het koppel of het gelukt was en of ik nog wel enigszins sperma had gekregen.?Ik zei ja hoor (en nog meer gekregen dan ik had gehoopt ) dacht ik in mezelf. ?Ze geloofde me blijkbaar niet direct want ze gaf me meteen een tongzoen en probeerde zo te weten te komen of mijn mondje rook en smaakte naar sperma?mmmmm lekker zei ze en ja ik geloof je nu.
Wat ze niet wist was dat ze haar man zijn sperma kon geproefd hebben hihi….?
Maar daar heb ik maar over gezwegen, na een ontspannen nachtje in de armen van mijn beestje zijn we nog samen gaan ontbijten en vervolgens terug naar België gereden.
Alweer een geile belevenis om over te fantaseren als beestje niet bij me is.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir