Ginger

Ginger
Ginger

In de jaren tachtig werkte ik in Amsterdam en kwam dan wel eens in een café in een steegje vlak bij de Dam. Daar stond een grote roodharige dame met krullen die de eigenaresse was en een zwartharige, Spaans uitziende dame als bardame. En er liep een café-poes rond. Die gewoon over de toog liep en ingehuurd was om ‘s nachts muizen te vangen. Want die schenen er nogal wat te zitten.

In een periode dat ik wat vaker vrije tijd had en in de gelegenheid was (lees: gescheiden), kwam ik ook wat vaker in het café. En ik begon steeds meer oog te krijgen voor de ‘roodharige’. Ik zal haar voor het gemak Ginger noemen. Ze was nog geen veertig, zoals gezegd aantrekkelijk (zeker als je op roodharigen valt) en had een tragische tijd achter de rug omdat haar man was verongelukt en zij alleen met de zaak en een dochtertje was achtergebleven. Zo vertelde ze me.

Op een zaterdagavond bleef ik wat langer hangen en ze zei: zullen we na sluiting nog wat leuks gaan doen in de stad? Dat leek me wel wat, dus ik bleef tot 1 uur hangen. Toen moest er nog opgeruimd worden en uiteindelijk liepen we de stad in. Het was nog best druk op straat. Ze haakte haar arm in de mijne en liep naar een discotheek waar ze begroet werd door de portier en we zo naar binnen konden lopen.

De herrie binnen was echter enorm en het enige wat we konden doen was wat drinken en naar elkaar basiskreten toeschreeuwen. Dus besloten we al snel weer op te stappen. Toen we weer buiten liepen, zei ik: heb je zin in een strandwandeling? Ja, zei ze, laten we dat doen! Maar waar gaan we dan heen? Dan rijden we naar Noordwijk, zei ik toen. En zo gezegd, zo gedaan. Zonder files waren we in dik een half uur aan het strand.

We liepen in het pikkedonker, alleen bijgeschenen door een halve maan. Er was niemand anders op het strand en we gingen even in het vochtige zand zitten. In no time sloeg ze haar armen om mij heen, we rolden achterover in het zand en ze begon me heftig te zoenen. Dat overrompelde me wel een beetje, maar ik deed graag mee. Onze tongen maakten er een ware worstelwedstrijd van.

Ik voelde al snel dat ze haar hand in mijn broek schoof en op een behoorlijke erectie stootte. Ze begon zwaarder adem te halen en stopte met zoenen. Mag ik je pijpen, vroeg ze. Natuurlijk, antwoordde ik. Ze maakte mijn riem los en deed mijn rits naar beneden. Mijn paal sprong al uit mijn slip en ging nog verder steigeren toen ik in haar mond verdween. Na een paar minuten moest ik ingrijpen, want ik stond op het punt van klaarkomen.

Laten we proberen ergens in zo’n hotel langs de boulevard een kamer te krijgen, stelde ik voor. Dat leek haar wel wat, dus we liepen zo maar een hotel binnen, om half 5 ‘s nachts. Wel hadden ze ons eerst zo veel mogelijk ontdaan van al het natte zand aan onze kleding. Maar toch zagen we eruit alsof we een avondje heel erg hadden doorgezakt. En dat was aan het gezicht van de nachtportier te zien toen ik om een kamer vroeg.

Schoorvoetend gaf hij ons een sleutel, als ik maar meteen cash betaalde. Ik kreeg geen bon, dus hij zal het geld wel in zijn eigen zak gestoken hebben. In de kamer ontdeden we ons heel snel van onze kleren en begonnen nu in een mooi tweepersoons bed aan het echte werk. Ze had een mooi lichaam, was erg nat tussen haar benen en het pijpen sloegen we over. Ze wilde geen voorspel en klom meteen bovenop me. Mijn penis drong diep in haar door en ik zag haar borsten voor me op en neer gaan. Ze keek omhoog en kreunde luid. Haar klitje drukte ze hard tegen mijn lijf aan terwijl ze over mijn buik schoof.

Ik had de grootst mogelijke moeite om niet binnen een minuut al in haar te spuiten. Maar tegenstand bieden was onmogelijk, ze leek ontembaar. Uiteindelijk moest ik mijn lading laten gaan en had zij al lang een orgasme bereikt via haar klitje. Mijn penis droop uit haar en we gingen op ons rug naast elkaar liggen. Even bijkomen. De lakens werden plakkerig, want er was aardig wat sperma uit haar kut gelopen.

We besloten niet te gaan slapen, ook al konden we de kamer de hele dag gebruiken, want ze moest op tijd terug zijn in Amsterdam om te openen. Dus we douchten uitgebreid, liepen grijnzend langs de portier, stapten in mijn auto en reden weer terug naar Amsterdam. Ik begon er aardig doorheen te zitten, want ik was al meer dan 24 uur op. Ik kreeg nog even een kopje verse koffie in haar café, bedankte haar, reed naar huis en dook ik mijn bed. Om wat uren slaap te gaan maken na deze onvergetelijke en enerverende nacht.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir